מקצועות המחשב הוראת מחשבים (וורד, פאוור פוינט) בכיתות ז',ח' בלמידה מרחוק...

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות, איך עושים את זה?

יש כאן מישהי שמלמדת מחשבים בכיתות אלה? מרחוק? אשמח להיות בקשר

• הוסף לסימניות
אם לבנות שלכן יש גישה למחשבים גם בבית, אז יש לי קורס מעולה ברמה גבוהה של פ"פ, ללמידה מרחוק

כולל חוברת.

@Nechami my
@Tzivia770

• הוסף לסימניות
אשמח לראות!
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
פרוג לא נותנים לכתוב מייל, תכתבי את הכתובת שלך ובמקום @ תשימי #
או אם יש לך של גימייל תכתבי רק מה שלפני הGMAIL ותכתבי סיומת גימייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון גם לי יש קורס מהנה וחוויתי
מיועד לבנות ונערות ונשים שרוצות לדעת.
בכל שיעור יש תרגיל מהנה ושימושי ממש.
מפתח יצירתיות.
ומלא בעשיה וסיפוק.

@Nechami my
@Tzivia770

תוכלנה להשאיר פרטים כאן ולקבל מיידית גישה ל-3 סרטוני הדרכה חינמיים שווים ממש!

אם את חסומה או לא מסתדרת כתבי לי למייל:
tehilaz975 בגימייל

• הוסף לסימניות
וואו! נראה מהמם!
יש לך אולי כזה גם לווארד?
@Tzivia770 זה יכול להתאים לך ממש לדעתי..

תודה שמחה לשמוע.
פאוור פוינט תוכנה פשוטה אבל עם יכולות רבות!
אין לי על וורד. זה הרבה פחות מעניין מפאוור פוינט.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה