עזרה הורדה דחופה מיוטיוב!

• הוסף לסימניות
אני מנסה כמה שעות להוריד את זה מהיוטיוב ולא מצליחה
מי שיכול לעזור לי אשמח מאוד!!
אני צריכה רק את השמע, אבל לא משנה לי mp4 או mp3
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תכתבו פה איך ניתן להוריד וידאו מיוטיוב.
תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך האתר הזה למשל
משום מה שום דבר לא עובד לי
לא התוכנות שיש לי ולא האתרים
מי שיכול להוריד לי את זה אשמח:sne:

• הוסף לסימניות
משום מה שום דבר לא עובד לי
לא התוכנות שיש לי ולא האתרים
מי שיכול להוריד לי את זה אשמח:sne:
מה צריך להוריד?
ככל המראה זה מהחסימה של נטפרי

• הוסף לסימניות
מה צריך להוריד?
ככל המראה זה מהחסימה של נטפרי

אני תמיד הצלחתי
לא יודעת מה קרה היום ודווקא בשיא הלחץ

• הוסף לסימניות
לפתרון יעיל בנושא.עדיף להשתמש באפליקציה של snaptube .להתקנה יש ללחוץ על קובץ akp המצורף ולאשר התקנה.או לבצע הורדה מכאן
היא מצוינת מאוד והיתרונות בה רבים.כי ניתן לסמן הרבה סרטונים/פלייליסטים גדולים ולהוריד הכל בלחיצת כפתור אחת.לקבצי mp3 או mp4 וכן באיכויות שונות כפי שבוחרים.
יתכן ובחלק מהסנני כשרות ההתקנה לא תתאפשר

• הוסף לסימניות
נותן את זה
1676903575851.png

• הוסף לסימניות
יש דרך פשוטה וקלה להוריד מיוטיוב. נודעתי אליה רק היום.
נכנסים לקישור שרוצים ואז עולים לשורת הכתובת ומוסיפים
בין הנקודה לY של יוטיוב את הואתיות SS ועושים אנטר, ואז נשאר רק להוריד.
ככה- www.ssyoutube.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום אם מישהו יכול להוריד לי את השירים האלו מיוטיוב לקובץ MP3 תודה

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה