כללי הורדה - חבילת תמונות נוף הרים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
לנתיבים פתוח רפידישר מי שמבקש.

סתם לידיעת הקהל, בזמן האחרון בדר"כ לא צריך לחכות גם למי שאינו מנוי, אבל עדיין יש את המגבלה של כמות ההורדות.
(אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש...)

• הוסף לסימניות
(נתיב) ביקשתי אישור ללינקים האלו ואישרו לי מיד את האתר רק תאמרו לי איך רואים שם משהו ואיך יודעים מה מורידים איפוא בכלל רואים תמונות

• הוסף לסימניות
העצה להתנתק ולהתחבר מתאימה רק ללקוחות בזק

מה עם לקוחות הוט? :confused::confused::confused:
(ה-IP נשאר קבוע)

• הוסף לסימניות
דווקא לא אני לקוח של הוט ואני מתנתק ומתחבר מחדש וזה עוזר

• הוסף לסימניות
1. הוא נותן קוד אבטחה של 5 תווים ויש מקום רק ל5
2. זה המסך שעולה לי.
מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 196.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה ההבדל בין פרימיום לבין פריי
ומה פרוש חתול?

• הוסף לסימניות
פרימיום זה למנויים פריי זה בחינם.
בזמן האחרון (כשבועיים) לא צריך את זה בדר"כ, אבל לפעמים יש כמה תוים שמאחוריהם יש ציור או של חתול או של כלב וצריך להקיש את התוים של החתול במקום המיועד.

• הוסף לסימניות
תרשום את האותיות בקפיטל לטרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה