הורדה לדפוס בתוכנת pdf creator

• הוסף לסימניות
לאחרונה אומרים לי בדפוס שהקובץ שאני שומרת
לא שמור בצורה הכי טובה
האם יש כל מיני הגדרות שאני צריכה לשחק איתם
בשביל הורדה לדפוס איכותית יותר
אשמח למידע
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לפי ההוראות בקובץ הזה. נכתב לתג, אבל מועיל לכל התוכנות.

קבצים מצורפים

• PDFCreator.pdf
    KB 338.1 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
האם יש איזה יתרון ב-פי. די. אף קריאטר על פני הדפסה ל-פי. די. אף. של אדובי?

• הוסף לסימניות
בס"ד
כשמדפיסים לPDFCREATOR יש מעלה גדולה, הכל נשאר על מקומו. כשעשיתי יצוא לספר שחלקו מנוקד מפסוקים ועוד, ברחו לי אותיות לכל מיני כיוונים, וב"ה ע"י ההדפסה הנ"ל הכל הסתדר על הצד היותר טוב.

• הוסף לסימניות
בס"ד
כשמדפיסים לPDFCREATOR יש מעלה גדולה, הכל נשאר על מקומו. כשעשיתי יצוא לספר שחלקו מנוקד מפסוקים ועוד, ברחו לי אותיות לכל מיני כיוונים, וב"ה ע"י ההדפסה הנ"ל הכל הסתדר על הצד היותר טוב.
קצת מוזר, שתוכנה של חברה מפורסמת עם מוניטין כמו אדובי לא יוכל לעשות עבודה גמורה.
האם עוד מישהו נתקל בזה, בתוכנת פי. די. אף. של אדובי (כמובן אני מדבר על הגירסה המלאה, ולא על החינמית)?

• הוסף לסימניות
האם יש איזה יתרון ב-פי. די. אף קריאטר על פני הדפסה ל-פי. די. אף. של אדובי?
לא ממש. אני משתמש באדובי.

באגים יש אצל כולם. ואל תתפלא על אדובי שבהדפסה לגווני אפור ממירה תמונות ל-150DPI. וזה רק באג לדוגמא...

ממליץ להשתמש באדובי, וגם פדף קריאייטור לשעת הצורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה