הורדה מיוטיוב בחסימת אתרוג

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד מיוטיוב בחסימה של אתרוג?
כתר תורה לא עובד לי וגם כל התוכנות האחרות שהובאו כאן באשכולות ישנים...
כיביתי את האנטי וירוס... ניקיתי תוכנות וכו' לא מצליח...
מישהו יכול לעזור??
תודה רבה רבה.
עדיפות לאתר שאפשר להוריד אונליין בלי להוריד תוכנות למחשב.

• הוסף לסימניות
טרם מצאתי אתר להורדה שפתוח באתרוג, אבל יש לי תוכנה בשימוש פרטי, פשוטה לתפעול(לא דורשת התקנה) ועובדת באתרוג מעולה-
כל עוד זה לא סרטון שנחסם על ידם. (סרטון שלא נבדק גם ירד)
התוכנה מורידה קבצים מכל ממשק וידאו(גם דרייב)

אפשר להוריד מפה.
לחלץ את ה zip, וללחוץ על הקובץ שנקרא RachelYoutubeDownloader.exe ויפתח הממשק.

• הוסף לסימניות
מצרפת מדריך שימוש בסיסי
1751374021409.png

• הוסף לסימניות
טרם מצאתי אתר להורדה שפתוח באתרוג, אבל יש לי תוכנה בשימוש פרטי, פשוטה לתפעול(לא דורשת התקנה) ועובדת באתרוג מעולה-

אפשר להוריד מפה.
ביקשתי גישה אשמח לאישור
וזה עובד טוב באתרוג כן?!

• הוסף לסימניות
לצערי לעיתים אחרי עדכון יוטיוב התוכנה גם זקוקה לעדכון. העליתי גרסה חדשה, מוזמן להוריד...

• הוסף לסימניות

אפשר להוריד מפה.
הם כותבים משהו שצריך גישה - לא ברור

• הוסף לסימניות

אפשר להוריד מפה.
אפשר גישה?

• הוסף לסימניות
פטנט פשוט מאוד להורדה מיוטיוב או מכל אתר אחר פותח בכל הסינונים!
פשוט לוחצים במקלדת על הלחצן של 'צלם מסך' לוחצים בשורה שמופיעה על המסך - וידאו ומסריטים את כל הקליפ\ סרטון ושומרים. זהו! פשוט וקל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה