נראה לי שהשאלה שלי לא הייתה מובנת...זה האתר שלהם:
Download LDPlayer - All Versions Available on Windows PC
This page will introduce all versions of LDPlayer, including LDPlayer 3 (32bit), LDPlayer 4 (32bit), and LDPlayer 4 (64bit). Download LDPlayer Android emulator now to play over millions of mobile games on Windows PC.www.ldplayer.net
אם יש לך נטפרי או אתרוג, מומלץ להוריד מהקי/שור שלהם שהוא כבר מובנה עם תעודת האבטחה שלהם.
לידעתי הקבצים נמצאים בתוך האמלטור, תנסי לחפש אותם בתוך האמלטור, תמונות ווידאו וכדומה, אח"כ או שתתקיני מייל באמלטור ותשלחי לעצמך או שבגוגל תעלי במג'יקוד העברת קבצים תעתיקי את הקישור למחשב ככה ירד למחשב שלך.נראה לי שהשאלה שלי לא הייתה מובנת...
אני לא מחפשת להוריד את האלדי פלייר למחשב, אלא רוצה לדעת איפה אני מוצאת את הקבצים שלו (למשל קבצים שנשלחו אלי בוואטסאפ)
תודה!לידעתי הקבצים נמצאים בתוך האמלטור, תנסי לחפש אותם בתוך האמלטור, תמונות ווידאו וכדומה, אח"כ או שתתקיני מייל באמלטור ותשלחי לעצמך או שבגוגל תעלי במג'יקוד העברת קבצים תעתיקי את הקישור למחשב ככה ירד למחשב שלך.
תורידי כאןתודה!
אני יודעת איך למצוא את הקבצים באימולטור עצמו.
הבעיה שאין לי דפדפן ומייל באימולטור.
יש משהו אחר?
כשהיה לי בלוסטאקס ידעתי איך לעשות את זה, באל די אני לא מוצאת את האופציה..
אם הוא מותקן על המחשב, חייב להיות שהוא מאחסן על המחשב.אני משתמשת ב LD Player לצורך וואטסאפ על המחשב
איך אני מורידה למחשב (או איפה אני מוצאת במחשב) קבצים מה LD Player?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים