כללי הורדת איכות של קובץ פי די אף

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח קובץ פי די אף ושלא תהיה אפשרות בשום אופן להשתמש בו.
מישהו יודע איך מורידים בקלות את האיכות?
או אולי איך מבהירים הכל?

אין לי את קבצי המקור. (בתוכנות פתוחות)

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח בפוטושופ או באילוסטרייטור.
בפוטושופ להבהיר ולסגור באיכות שתחליטי.
באילוסטרייטור - לעשות איקס, להבהיר או כל דרך אחרת.

• הוסף לסימניות
בהגדרות המדפסת של ה-PDF אפשר להגדיר שם איכות נמוכה, קובץ קטן ביותר או טיוטה וכד', אך לענ"ד הכי כדאי לשלוח קובץ JPG שהוא בטוח שטוח וא"א לפרוץ אותו באף תוכנה, ולשים מעליו סימן מים בהיר.
את קובץ JPG אפשר ליצור בפוטושופ או בכל תוכנה אחרות בייצוא, ובשמירה לסמן קובץ קטן ביותר בד"כ הערך 0 (יש בחירה בין 0-12).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות

אבל חוברת או ספר שלם, לא נראה לי לפתוח את כולו בפוטושופ וכדו'.
מלבד זאת בקובץ מרובה עמודים עדיף לשלוח פי די אף ולא ג'יפג בתור הרבה תמונות

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי מייבאת את כל העמודים לאינדיזיין סוגרת JPEG מיבאת את הJPEG וסוגרת שוב על PDF, ואז נוצר לך קובץ PDF עם עמודי JPEG ואין מצב לעשות איתם כלום!!!!
בהצלחה! לפעמים צריך גם להיות מתוחכמים.....

• הוסף לסימניות
באקרובט יש אפשרות לסגור כתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה