הורדת אפלקציות נכשלת במכשיר עם סינון של מושגח פלוס

• הוסף לסימניות
אולי משהוא נתקל בבעיה הזו, כבר שלושה חודשים שאני לא מצליחה להוריד אפלקציות לנייד, כנראה שאין ממש שרות לקוחות, רק פעם אחת ענו לי בטלפון של השרות ונתנו לי פתרון חד פעמ ומאז השארתי המון הודעות שלחתי בקשות ואין תגובה , משהו מכיר/ יודע פתרון לבעיה ?

• הוסף לסימניות
תנסי להוריד מהחנות את האפליקציה של מושגח.

• הוסף לסימניות
בגלל שהמכשיר חסום יש לי רק את החנות של מושגח ושם אין אפלקציה שלהם

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד אפליקציות ידנית ולהתקין במכשיר עם חיבור USB מעביר נתונים, בקובץ שנקרא APK.
יש לי עוד מידע אם צריך

• הוסף לסימניות
אפשר את הקובץ apk של מושגח
לי חסום
זאת האפליקציה של מושגח
בשביל זה צריך כמה דברים:
1. המכשיר נקלט במכשיר באופן מלא, וניתן לראות את הקבצים שבתוכו.
2. יש כמה סינונים, לפחות עסקן, שלא נותנים להתקין קבצי אפליקציות (APK), כי בעצם כך ניתן לעקוף את סינון האפליקציות שלהם.
בדרך כלל באנדרואיד ניתן להתקין רק אפליקציות שמורידים בחנות. בשביל להתקין מקבצים (כמו הקובץ שנשלח פה), צריך לגשת להגדרות, ואז אבטחה, ואז אפשר יישומים לא מוכרים לסמן ב-וי.

קבצים מצורפים

• com.bsx.kosherapp_205_apps.evozi.com.zip
    3.7 MB · צפיות: 159
  • הוסף לסימניות
מישהו יוע מה הקוד לפתיחת החסימה של כושראף מושגח פלוס של שיומי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה