הורדת דרייבר

• הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות לדרייבר מהאתר של DELL והאתר חסום לי
אם מישהו יכול להוריד ולהעלות לפה, תבוא עליו ברכה מרובה

מדובר על דרייבר למשטח מגע (של העכבר של המחשב)
מחשב מתוצרת: DELL
תכנת הפעלה :WIN7 64 BIT
דגם מחשב: VOSTRO 5470

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מדובר בדרייבר ששוקל 53 מגה

ואין לי אפשרות להעלות לשרת

• הוסף לסימניות
גמבו מייל וגוגל דרייב פתוחים לי
אשמח מאד מאד אם תעלה לשם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.
אם לא קיבלת תגיד לי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי. תודה רבה
(בכותרת כתבת שזה דרייבר למדפסת, ואני ביקשתי למשטח המגע. אני מקוה שזה הדרייבר המדובר)
בכולופן, שוב תודה.

• הוסף לסימניות
שוב תודה רבה, עזר לי מאד מאד.
ועכשיו, בקשה קטנה נוספת.
האם תוכלו לתת לי כאן את הקישור הישיר לדף ההורדות של הדרייברים למחשב הספציפי שלי ?
אני יבקש ממישו (לא נעים לי כאן להטריח) להוריד לי את כל הדריברים. כנראה שיש לי בעיות נוספות, והדרייברים שלי ישנים.
תודה

• הוסף לסימניות
את הדרייבר של משטח המגע הפעלתי וזה אכן פתר לי את הבעיה. יש לי בעיה נוספת.
מה שקורה זה, שפתאום כמה דברים לא עובדים לי במחשב כמו שצריך. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שיתכן ולאחר אחד העדכונים של ווינדוס, המחשב הפסיק לשתף פעולה עם כמה ממרכיביו וצריך להפעיל שוב את הדרייברים. אלא שאצלי הדרייברים ישנים, ואני זקוק לדרייברים מעודכנים (חלק מהם התעדכנו במשך השנתיים האחרונות ע"י DELL)
כשקניתי את המחשב, מישהו הדריך אותי להגיע לאתר של דל לדף שבו מופיעים כל הדרייברים, ואז הורדתי את כולם אחד אחד והפעלתי במחשב.
עכשיו אני מחפש איך אני מגיע לדף המדובר שבו אוכל להוריד את כל הדרייברים.
נתת לי כאן קישור לדרייבר ספציפי ואני צריך רשימה של כולם.
אולי תוכל לתת לי קישור ישיר לדף המדובר ?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה