הורדת הקלטות מפלאפון

• פותח הנושא noas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הקלטתי בפלאפון הרצאה
ועכשיו אני רואה שנוצרו קבצים עם סיומת amr
איך אני ממירה אותם לקבצים שניתן לשמוע אותם ?
mp3 או משהו כזה?

תודה

• הוסף לסימניות
אני הקלטתי ויצא לי הקלטה בסיומת SQCP ותוכנת ההמרה לא מוכנה להמיר, מה עושים?

• הוסף לסימניות
תנסו בתוכנה פורמט פקטורי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OzEzer;1419834:

גם לא עזר.
הודעת שגיאה:
Error message

Unfortunately, your file could not be converted because your source file format is still unknown to our converter.

We extend our online converter regularly, please check back later. You can also send us an email to speed up that process ;) Ticket #bf897339

• הוסף לסימניות
מה הסוג מכשיר שאת מנסה לשלוף ממנו את ההקלטה ?

• הוסף לסימניות
אני גם לא הצלחתי מכיוון שאני חסומה בעבודה לאתר הזה.
אני מנסה להוריד ממכשיר של Noki C2

• הוסף לסימניות
מעולה. זה בדיוק כמו המכשיר שיש לי.
אני מחבר את המכשיר שלי עם כבל של Smartphone של אחד החבר'ה, עקרונית זה כבל של סמסונג ונקסוס נראה לי.
ואז יש את התוכנה Nokia Suite - זה תוכנה חינמית בלי קשר שיכולה לגבות לך את כל הנתונים על המחשב ( הודעות, יומן, אנשי קשר וכו'.. ).

במידה ועדיין יש בעיות, והקבצים לא אישיים, תוכל לנסות לשלוח לי בהודעה פרטית ואני ינסה לסדר לך את זה.

• הוסף לסימניות
בתוכנה VLC (עם הסמל של הקונוס) יש אפשרות לשמור/להמיר לWAV או MP3 (יש עוד סוגי קבצים, לא ניסיתי).
הכנסו בתפריט מדיה>המרה/שמירה, יפתח לכם חלון "פתיחת מדיה" תבחר בתפריט קובץ ושם תמשיכו, ישם שם אופציה של שמירה כנ"ל.

המרתי דרך הVLC קובץ amr ל-WAV.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה