הקישור שנתת לי אינו נפתח לי אני נתיביתנכתב ע"י trew;492481:<HR style="COLOR: rgb(191,191,191); BACKGROUND-COLOR: rgb(191,191,191)" SIZE=1> משתמשים בתוסף DownloadHelper שעובד גם בכל מערכת הפעלה שיש בה פיירפוקס
הוא עושה עבודה ממש מעולה עם וידאו ופועל על הרבה אתרים ולא רק יוטיוב
כשהבלונים מתחילים לרקוד זה אומר שיש להם משהו להוריד תלחץ ותבחר באיזה איכות אתה רוצה
נ.ב. אם הייתי יכול הייתי שם את ההודעה הזאת בנעוץ זאת בערך הפעם העשירית (אפילו יותר) שאני כותב אותה
נכתב ע"י trew;493103:תחלצי את מה שיש בתקיה
<STYLE type=text/css>p, li { white-space: pre-wrap; }</STYLE>ותגררי אותו לדפדפן פיירפוקס או שתעשי לזה פתח באמצעות פיירפוקס (אני מדבר על הקובץ עם הסיומת xpi )
נכתב ע"י trew;493125:דפדפן אינטרנט שמתחרה לדפדפן אקספלורר של חלונות בין היתר בגלל כמות התוספים שיש לו כמו זאת שאני מציעה לך
ניתן להורדה מפה http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html?product=firefox-3.6.13&os=win&lang=he
נכתב ע"י אשד;493138:קישור להורדת הדפדפן יש לך במערכת הורדות של נתיב.
מצורף קישור:
http://forum.enativ.com/filebase.php?d=1&id=247&searchword=פיירפוקס&what=s&page=1
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים