הורדת כיריים משיש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי כיריים קבועות בשיש, כעת אני רוצה להסירם עקב קניית תנור עם כיריים,
האם זה מחייב החלפה של כל השיש? או שיש פתרון אחר לחור שנוצר?
עד כמה נראה גרוע להוסיף חתיכה על השיש הקיים? (טלאי)

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות תמונה כללית של השיש ?זה יעזור לתת פיתרון

• הוסף לסימניות
photo0908-jpg.710155

זה המטבח. השיש די קטן לכן חשוב לי להוריד את הכיריים.
תודה רבה על העזרה!!

קבצים מצורפים

• Photo0908.jpg
    Photo0908.jpg
    KB 403.9 · צפיות: 234
  • הוסף לסימניות
אם לא עשו חור בשיש אז מה הבעיה?
תבדקי מלמטה

• הוסף לסימניות
בצורת ההרכבה הזו יש בשיש בד"כ רק חור קטן להעברת הצנרת
לכן בקשי מאיש שיש שיוריד לך את המסגרת וימלא את החור בדבק שיש או אפוקסי וישיף

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות שם איזה ארון מיקסר עם תריס וכדומה בצמוד לקיר.

• הוסף לסימניות
אם זה רק החור אפשר למלא בכל דבר רק שיהיה אטום למים והעלות מזערית ממש, וגם אם זה לא כ"כ אסתטי אפשר להניח על זה בקביעות קומקום או עציץ קטן וכדומה.

• הוסף לסימניות
המילוי לבד הוא דבק אפוקסי שקונים בכל טמבוריה ואפשר גם לעשות את זה לבד למי שיש ידיים טובות
צריכים להחליק אותו לגמרי לפני הייבוש מפני שכל זיז שישאר יצטרך ליטוש במכונה
אבל להוריד את המסגרת אני לא יודעת אם תצליחו לבד
בכל אופן מדובר בעבודה קטנה אולי שיפוצניק יוכל לעשות אותה במחיר שווה לכל נפש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה