הורדת כמות קבצים שנשלחו מגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
קבלתי במייל כמות גדולה של קבצים שנשלחו מגוגל דרייב. יש דרך להוריד הכל ביחד?

• הוסף לסימניות
אפשר לסמן בוי V ואז להוריד,
או יותר פשוט לבקש שישתפו בתקייה ואז לחצן ימיני על התקייה.

לא בדקתי עכשיו, למיטב זכרוני.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכוונת פותחת האשכול היא, שהיא קיבלה קישורים לקבצים רבים בגוגל דרייב.

אני גם קיבלתי מייל כזה לאחרונה, ולא הייתה לי ברירה, כי אם לפתוח קישור אחר קישור.

• הוסף לסימניות
אפשר לסמן בוי V ואז להוריד,
או יותר פשוט לבקש שישתפו בתקייה ואז לחצן ימיני על התקייה.

אין מקום לסמן וי.
אני אנסה לבקש שישלחו בתיקיה. מקוה שזה הפתרון.
תודה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לצרף לגוגל דריב הפרטי.

• הוסף לסימניות
איזה יופי, בדיוק גם אני נדרשתי לכך. נכנסתי לגוגל דרייב, בשיתופים סימנתי את כל הקבצים שרציתי, ופשוט בפעולות בחרתי בהורדה, הוא כיווץ אותם בזיפ והוריד לי. רק שצריך לשתף אותם איתך (כלומר שזה יכנס לדרייב שלך כמשותף)...

• הוסף לסימניות
נכנסתי לגוגל דרייב, בשיתופים סימנתי את כל הקבצים שרציתי
איך רואים בגוגל דרייב קבצים שהגיעו בג'ימייל ולא הורידו אותם משם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה