מידע שימושי הורדת כתמי שפתון עמיד

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור - איך מורידים כתמי שפתון ("אודם") עמיד מז'קט לבן וחגיגי? תודה

• הוסף לסימניות
ישנו גמ"ח שמתמחה בהסרת כתמים בירושלים (בתשלום) 02-5400513

במקרים כאלו אני לא לוקחת סיכונים להרוס את הבגד עם שפשופים וחומרים שונים אני פשוט מוסרת לניקוי יבש. אם הם לא יכולים לנקות הם לא מנקים ולא גובים תשלום. (ואם הם הורסים את הבגד יש מי שישלם...)

ראיתי פעם טיפים באיזה אתר אולי תמצאי שם:
http://www.2yadaim.co.il/tips/heb/7_51/

שמעתי מחברה שיש לה פטנט שמוריד בצורה מופלאה כל כתם, אברר ואכתוב בהמשך.

• הוסף לסימניות
טוב בררתי:
זו אבקת הלבנה של בדין בשם "רן" בקופסא עגולה כחול-לבן.
מרטיבים את הכתם ושמים עליו מהאבקה משפשפים קצת וסוגרים בשקית בצורה הרמטית ל-24 שעות. וזהו. זה אמור להתנקות...
אולי צריך לכבס אחרי ההשריה הזו-לוידעת.
היא ציינה שהיא עושה את זה גם על בגדים צבעוניים ולמרות ההגדרה של האבקה זה עד כה לא פגע לה בצבע.

• הוסף לסימניות
אז סתם תדעי שאני שופכת ממנה קבוע בכל מכונה של חולצות של בעלי כדי לשמור על הלובן.

• הוסף לסימניות
מנסיוני-
אקונומיקה לא יעילה בכביסות והסרת כתמים,
לעיתים היא אף הורסת את הלבן.

• הוסף לסימניות
יעלולה. אני שופכת בהתחלה. בתא של האבקת כביסה. לא במקום אלא כתוספת. וקצת גם בתא של ההשריה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אשמח לעצות פרקטיות להורדת כתמי אודם מחולצת כותנה לבנה.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה