הורדת מדיה

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי באתר וידאו בלוקס כשאני מורידה הוא מוריד לי בדפדפן, אני רוצה שהוא יוריד לי בתוכנת IDM - תוכנה מאוד טובה להורדות! משהו יודע איך עושים את זה?
דרך אגב: רוב הקבצים האחרים שאני מורידה מאתרים אחרים יורד לי כן דרך IDM.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לענות לי או לעזור לי???????

• הוסף לסימניות
כם אם זה יורד לדפדפן פשוט גשי להורדות באמצע שזה יורד אפילו זה מראה קישור באמצע לחצי עליו מקש ימני ותלחצי על סמל הIDM ויוריד דרכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1732710:
כם אם זה יורד לדפדפן פשוט גשי להורדות באמצע שזה יורד אפילו זה מראה קישור באמצע לחצי עליו מקש ימני ותלחצי על סמל הIDM ויוריד דרכו

אפשר הסבר אני לא רואה שם סמל של IDM

• הוסף לסימניות
אם יש תוסף לדפדפן וזה מותקן כמו שצריך בלחיצה על השמאלי בעכבר צריך לראות את זה ,

בכרום שבוא מוריד הוא מראה מאיפה לוחצים על הקישור ומחפשים ברשימה שנפתחה IDM

קבצים מצורפים

• cccccccc.jpg
    KB 139.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לי יש IDM ללא תוספת לדפדפן.
איך עושים תוספת בדפדפן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1734036:
לי יש IDM ללא תוספת לדפדפן.
איך עושים תוספת בדפדפן?

מצטרפת לשאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1731011:
יש לי מנוי באתר וידאו בלוקס כשאני מורידה הוא מוריד לי בדפדפן, אני רוצה שהוא יוריד לי בתוכנת IDM - תוכנה מאוד טובה להורדות! משהו יודע איך עושים את זה?
דרך אגב: רוב הקבצים האחרים שאני מורידה מאתרים אחרים יורד לי כן דרך IDM.

להכנס לתוכנה>אפשרויות>סוגי קבצים
לכתוב שם את הסיומת הרצויה (למשל MP4)

וזה יוריד אוטומטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1735538:
להכנס לתוכנה>אפשרויות>סוגי קבצים
לכתוב שם את הסיומת הרצויה (למשל MP4)

וזה יוריד אוטומטי

הוא כתוב שם ועדיין לא מוריד לי דרך התוכנה (אני מקווה שאת לא מתכוונת להורדה האוטומטית בזה שהוא קולט סרטון והוא מוריד לא באיכות הטובה..., אני מתכוונת בהורדה הישירה שתרד דרך התוכנה ולא דרך הדפדפן)

בכל אופן תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה