מידע שימושי הורדת מייל טראק

• הוסף לסימניות
@תודה רבה!
התקנתי לפי ההוראות
ועל פניו זה נראה שהתקין טוב.

כשהוא ביקש ממני עבור איזה מייל להתחבר נתתי לו את המייל שלי.
ועדיין לא עובד. (לא מופיעה החתימה שלהם בכל מייל / לא מופיעים ויים בכלל)
ובשורת התפריט מופיע הסמל אבל בצורה כבויה.

חסימה של אתרוג
מופיע בתוספים מצה פיתוח פעיל
bb.PNG

שורת התפריט הכבויה
hg.PNG

• הוסף לסימניות
@תודה רבה!
התקנתי לפי ההוראות
ועל פניו זה נראה שהתקין טוב.

כשהוא ביקש ממני עבור איזה מייל להתחבר נתתי לו את המייל שלי.
ועדיין לא עובד. (לא מופיעה החתימה שלהם בכל מייל / לא מופיעים ויים בכלל)
ובשורת התפריט מופיע הסמל אבל בצורה כבויה.

חסימה של אתרוג
מופיע בתוספים מצה פיתוח פעיל
צפה בקובץ המצורף 445553

שורת התפריט הכבויה
צפה בקובץ המצורף 445555
הכרום בגירסת 72 ?!

נסו לעשות את מה שכתוב כאן:
https://tchumim.com/post/51134

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איזו גרסה
עשיתי את ההוראות כפי שמופיע בתחומים

ונאדה :(

hj.PNG

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני שולח מייל הוא שואל עם לשלוח לנמען את הסימן שאני מחובר לשירות איך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
משלמים על התוסף...

• הוסף לסימניות
התוסף במתכונת הזו היא חינמית, אם אתה רוצה להתפטר מההודעה, צריכים לשלם על התוסף, ובהגירסה המלאה אין ההודעות העצבניות האלו.

• הוסף לסימניות
שמעתי שמועה שמייל טראק זה סוג של וירוס שעוקב אחרי הפרטים האשיים במייל שלך סיסמאות וכו'
זה נכון?

• הוסף לסימניות
יש תוסף אחר, מאד מוצלח, שאינו משאיר עקבות. הקישור כאן.

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע?
אני שולחת מייל ורואה שההודעה נקראה ואחרי כמה זמן נשלחת לי הודעה שההודעה לא נמסרה...........
וזה מייל שכבר שלחתי אליו וענו לי כך שהכתובת נכונה ?!
תודה למי שיכול לעזור, חשוב לי לדעת שהמייל התקבל

• הוסף לסימניות
היה לי מייל טראק
וביום בהיר הפסיק לעבוד ואין זכר במייל לתוסף זה
מישהו פעם נתקל בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה