- הוסף לסימניות
אשמח להסברכורכום
קינמון
אפשר להמיס כפית בכוס מים.
גילית על עצמך?
שמעת על זה?
בסוף הארוחה לקחת?
תודה
אשמח להסברכורכום
קינמון
אפשר להמיס כפית בכוס מים.
לאכול הרבה שומן לפני הלילה, ולצמצם את שעות הצום...יש לכן רעיונות איך ניתן לאזן את הסוכר בצום?
אפשר במקום לעשות ניטור ביתי-שבוע של בדיקות במכשיר ביתיקופצת על האשכול
הריון רביעי בלי שום היסטוריה של סכרת הריון,
יש טעם בביצוע העמסת סוכר?
מאוד קשה לי הבדיקה, מקיאה וכו
שמעתי על זה אבל רק הרעיון מצמרר אותי...אף אחת לא כתבה כאן אבל חילבה (למי שלא נבהל ממנו) מאזן ומוריד את רמות הסוכר בדם! לשלב בתוך הארוחות
יש גם תוסף שמופק מחילבה לצורך זה (עוזר גם להורדת כולסטרול)
כאן קישור אחד אבל תחפשו *חילבה לאיזון סוכר ותמצאו עשרות מאמרים שמאמתים
בכל מקרה אני מניסיון אישי של 2 אחיות עם סכרת הריון שעבד להם והיה להם מאוזן כל הזמן! אודות לחילבה (וגם טחינה גולמית כמו שאמרו כאן)
ממה ששמעתימשהו מחזר שקרה לי אכלתי כמה פריכיות אורז אבוקדו וירקות (פלפל עגבנייה ומלפפון) והסוכר אחרי שעה היה גבוהה קפץ את ה150 אני בתחילת הסיפור כמה ימים לידיעה שיש לי סכרת הבנתי שלכל אחת מקפיץ משהו אחר?.... ויש קבוצות תמיכה לנושא הזה סכרת הריון? תודה רבה על כל מידע.
פריכיות זה פחמימתי מאד מאד!!משהו מחזר שקרה לי אכלתי כמה פריכיות אורז אבוקדו וירקות (פלפל עגבנייה ומלפפון) והסוכר אחרי שעה היה גבוהה קפץ את ה150 אני בתחילת הסיפור כמה ימים לידיעה שיש לי סכרת הבנתי שלכל אחת מקפיץ משהו אחר?.... ויש קבוצות תמיכה לנושא הזה סכרת הריון? תודה רבה על כל מידע.
יש כאן אשכול קצת ישן לסכרת. קראתי אותו בשקיקה והוא נתן לי המון ידעויש קבוצות תמיכה לנושא הזה סכרת הריון?
www.prog.co.il
אני רואה את זה על עצמי. הייתי כ"כ מאוזנת בהתחלה ובשבוע האחרון אני ממש במלחמה מול הערכי סוכר.ממה ששמעתי
לחץ או מתח עלולים להעלות את הסוכר
מה שלא חסר בימים האלו...
מה שהיה מזר שאתמול אכלתי פריכיות והיה בסדר והיום הקפיץ.......יש הרבה שפריכיות מקפיץ להן.
ממליצה לך לעבור לפריכיות כוסמת
אצלי הצום גבוה. לכן הרופאה שלי אמרה לי לבדוק ממש לפני האוכל ואחרי שעה. ואז ראיתי שהרבה פעמים אני אוכלת אותו דבר אבל הבסיס היה גבוה ואז אחרי האוכל אוטומטית קפץ.מה שהיה מזר שאתמול אכלתי פריכיות והיה בסדר והיום הקפיץ.......ותודה!
ממחר. מחר בעז"ה אני אהיה אצל דיאטנית.אצלי הצום גבוה. לכן הרופאה שלי אמרה לי לבדוק ממש לפני האוכל ואחרי שעה. ואז ראיתי שהרבה פעמים אני אוכלת אותו דבר אבל הבסיס היה גבוה ואז אחרי האוכל אוטומטית קפץ.
לדוג' אכלתי א. בוקר זהה יומיים. יום אחד לפני האוכל היה לי 105 שזה גבוה ללפני אוכל (תלוי גם במשך ההפסקה מהארוחה הקודמת) ואז אחרי האוכל היה לי 145. ולמחרת היה באותו אוכל בדיוק לפני האוכל 88- שזה תקין ואחרי שעה היה 125 בערך.
את כבר במעקב דיאטנית?
אני גם שמעתי. לא יודעת אם זה נכוןיש מי ששמעה על הבדלם משמעותיים בין חברות של מד סוכר? https://www.prog.co.il/threads/עזרה-מבעלות-ניסיון.761339/post-12595319
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים