דרוש מידע הורדת סרטונים מיוטיוב

• הוסף לסימניות
סליחה שאני פותח את האשכול הזה שוב,
ראיתי שיש את הבקשה שלי לפחות 5 פעמים כאן בפרוג,
אבל כל העצות לא רלונטיות.

בעבר, היה אתרים מסוימים,
שמעתיקים לשם קישור של סרטון מיוטיוב,
ואז היה זה יורד (או כפורמט וידיאו, או כאודיו, לפי בחירה).

נטפרי חסם גם את האפשרות הזו,
לכה"פ באתרים שהכרתי עד עכשיו.

אולי מישהו יודע,
כיצד ניתן להוריד סרטונים ואודיו מיוטיוב גם בנטפרי?
זה חשוב לי עד מאוד,
ובלי זה לא יהיה לי צורך עוד במחשב,
נטפרי לא עושה איזה משהו למי שממש צריך את זה?

אשמח למידע זמין ועובד.

• הוסף לסימניות
יש לך כמה דרכים מאוד קלות
1 ) תוריד את התוכנה הזאת קישור ותתקין אותה (היא חינמית ל30 יום ) זה יתן לך אפשרות להוריד כל סרטון מהאינטרנט כולל יוטיוב
2) תתקין את התוכנה הזאת קישור וכשזה מותקן תכניס כל קישור והוא יתן לך אופציה להוריד כל סרטון או לוידיאו או לשמע
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
תכלס איך מתקדמים מפה?
אני עושה לו הוספת כתובת הוא כותב ההורדה הושלמה וזה נשאר קישור

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-06-23 103714.png
    צילום מסך 2024-06-23 103714.png
    KB 37.4 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
תכלס איך מתקדמים מפה?
אני עושה לו הוספת כתובת הוא כותב ההורדה הושלמה וזה נשאר קישור
אני מביא לך את התוכנה הראשונה ששלחו לך שהיא ל30 יום
והנה היא פרוצה ללא הגבלה.
תתקין אותה ובמהלך ההתקנה יהיה לך כמה אופציות כאלה אז תלחץ על האופציה הרביעית למטה אחרי שההתקנה הסתיימה תכנס לאינטרנט ואז הוא יבקש לעשות הרחבה ותאשר לו.

עם התוכנה הזו תוכל הוריד לא רק מיוטיוב אלא מהרבה אתרים שיש שמה כל מיני קבצים והיא תוכנה מעולה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא ממש לזה,
אבל אולי מישהו כבר יוכל לעזור לי.....
אני הורדתי את התוכנה, וכשאני מנסה לפתוח זה כותב לי: " לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע הפעולה...."
מה עושים?

• הוסף לסימניות
לא יודעת, הסתבכתי עם האתר הזה...
אבל אני אנסה, תודה.

• הוסף לסימניות
יש לך כמה דרכים מאוד קלות
1 ) תוריד את התוכנה הזאת קישור ותתקין אותה (היא חינמית ל30 יום ) זה יתן לך אפשרות להוריד כל סרטון מהאינטרנט כולל יוטיוב
2) תתקין את התוכנה הזאת קישור וכשזה מותקן תכניס כל קישור והוא יתן לך אופציה להוריד כל סרטון או לוידיאו או לשמע
המון הצלחה
תודה
הורדתי את הסוג הראשון
האם אחרי 30 יום זה יתחיל לעלות אוטומטית או שתהיה התראה ותזכורת וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה