הורדת סרטוני הדרכה למחשב

• הוסף לסימניות
באתר הזה- http://edenorion.com/joomla_course/index.php/video/2012-02-04-06-42-33/63-2011-03-17-18-13-42
חסום לי הסרטונים.
אני שוקלת לעבור לכמה שעות למסלול של אינטרנט רימון כדי שאוכל להוריד אותם.
אודה מאד למי שיוכל לאמר לי האם ניתן להוריד אותם באתר הנ"ל או שצריך להיכנס ליוטיוב כדי להוריד אותם? ואם צריך להיכנס ליוטיוב- איך מורידים אותם בקלות ובמהירות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נראה שאפשר

אני עצמי לא מצאתי אפשרות באתר עצמו להוריד, אבל צירפתי עמוד מסך שתראי אולי כן תמצאי את אפשרות, יד בדף למטה אפשרויות של הורדה אבל אין שם את הדף ספציפית שביקשת...
מיוטיוב בטוח אפשר להוריד עם תוכנות חינמיות של הורדה מיוטיוב...

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 305.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האם אני חייבת לעבור לרימון ושיוטיוב יהיה פתוח לי על מנת להוריד את הסרטים?
או שאני יכולה גם כעת שהסרטונים חסומים לי?
איך האתר הנ"ל עובד- מציינים לו את כל הקישורים הרצויים והוא מוריד את כולם יחד? האם זה באמצעות תוכנה שמורידים למחשב או שמבצעים את ההורדות באתר?
וגם, הבעיה שלי שהאתר הנ"ל ג"כ נחסם לי.

• הוסף לסימניות
תגידי איזה סרטונים את צריכה ונשתדל לעזור.

• הוסף לסימניות
אחרי שמתקינים את התוסף שבקישור [ואם זה חסום זה נמצא גם בהרחבות של פייר פוקס בשם flash video downloader עם אייקון כחול] מויפיע אייקון כחול עם איקס ליד שורות הכתובת וברגע שהוא מזהה שיש video האיקס נעלם

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 15.8 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה