הורדת סרט מהידברות

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש סרט בהידברות, ואני מעונין ליצור לו קישור באתר שלי, מבלי שיפתח את הדף של הידברות, אלא מיד יקרין את הסרט.
לצורך זה עלי לדעת באיזה כתובת נמצא הסרט. כיצד ניתן לדעת מהו המקור ממנו משודר הסרט בדף האינטרנט?
אמנם יש לי תוכנת internet-download-manager שמיד בעת ההקרנה מקפיצה חלון ובו המקור של הסרט, אך אני מעדיף לעבוד בלי תוכנה מיוחדת. א. מפני שהיא לא תמיד מופיעה. ב. היא לא חוקית ואז היא מקפיצה לי כל הזמן חלון שנותן לי תזכורת בענין...
אשמח לשמוע אם ישנה אפשרות בלא תוכנה, או לפחות תוכנה קטנה וחינמית.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבפורום מפתחי אתרים יותר יעזרו לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;977013:
שלום רב
יש סרט בהידברות, ואני מעונין ליצור לו קישור באתר שלי, מבלי שיפתח את הדף של הידברות, אלא מיד יקרין את הסרט.
לצורך זה עלי לדעת באיזה כתובת נמצא הסרט. כיצד ניתן לדעת מהו המקור ממנו משודר הסרט בדף האינטרנט?
אמנם יש לי תוכנת internet-download-manager שמיד בעת ההקרנה מקפיצה חלון ובו המקור של הסרט, אך אני מעדיף לעבוד בלי תוכנה מיוחדת. א. מפני שהיא לא תמיד מופיעה. ב. היא לא חוקית ואז היא מקפיצה לי כל הזמן חלון שנותן לי תזכורת בענין...
אשמח לשמוע אם ישנה אפשרות בלא תוכנה, או לפחות תוכנה קטנה וחינמית.

יש הרבה דרכים לעשות את זה. לא אבלבל אותך יותר מדי, הכי פשוט שתטמיע את הנגן שלהם אצלך.

איך עושים את זה?
בכרום פתח את הדף בהידברות בו מופיע הסרטון לחיצה ימנית באיזור הכי קרוב לנגן תפתח תפריט עם אפשרות לצפות במקור המסגרת לחץ עליה.
יפתח לך חלון עם הרבה קוד בשורת הכתובת תוריד את הביטוי view-source:
לחץ אנטר ויופיע לך הסרטון בעמוד מלא. אחרי שיש לנו את הכתובת של הנגן בלבד כל שנותר לך לעשות זה להטמיע אותו באתרך.
לשם כך תשתמש ב iframe בצורה הבאה:
This user does not have permission to use the HTML BB code.
עם המידות ומרכוז של המסגרת תוכל לשחק כאוות נפשך.

זהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה