הורדת קבצים חשודים מהרשת

• הוסף לסימניות
יש לי 2 בעיות בהורדת תוכנות מהרשת עם סיומת exe:
א. הכרום מזהה אותם כוירוס, ועל זה אני אל תמיד מצליח להתגבר, איך מבטלים את זה.
(בדרך כלל אני מוריד מהאקפלורר).
ב. eset גם אחר שאני משהה אותו ואפילו מבטל אותו הוא ממשיך למחוק קבצים שהוא החליט שהם חשודים.
סביר להניח שניתן לשנות את זה על ידי הגדרות הכרום או הeset אשמח לשמוע מנסיונכם.

• הוסף לסימניות
"שהוא החליט שהם חשודים" - אז הם חשודים
קורה שהאנטי וירוס טועה, אבל במקרה שאתה בטוח אתה יכול לחסום את האנטי וירוס בזמן ההורדה וההתקנה
לא נראה לי שאפשר בהגדרות חריגים לשנות את זה
עדיף לסבול מזה מאשר לסבול מוירוסים
(קבצי פריצות מחילים רוגלות ווירוסים ולכן זה מזהה אותם כוירוס)
בכרום אין בכלל בעיה, הוא רק מזהיר אותך ואתה מיד יכול ללחוץ שישמור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי 2 בעיות בהורדת תוכנות מהרשת עם סיומת exe:
א. הכרום מזהה אותם כוירוס, ועל זה אני אל תמיד מצליח להתגבר, איך מבטלים את זה.
(בדרך כלל אני מוריד מהאקפלורר).
ב. eset גם אחר שאני משהה אותו ואפילו מבטל אותו הוא ממשיך למחוק קבצים שהוא החליט שהם חשודים.
סביר להניח שניתן לשנות את זה על ידי הגדרות הכרום או הeset אשמח לשמוע מנסיונכם.

בכל המקורות?
כל הEXE לא יכול להיות

אלא אם כן אתה מוריד מאתרים מפוקפקים כמו ש @יוסי מחשבים הסביר

לשים לב להוריד ממקורות מהימנים

לדוגמא
https://he.downloadastro.com/

זה אחד המקורות עם הכי זבל שיש

• הוסף לסימניות
"שהוא החליט שהם חשודים" - אז הם חשודים
קורה שהאנטי וירוס טועה, אבל במקרה שאתה בטוח אתה יכול לחסום את האנטי וירוס בזמן ההורדה וההתקנה
לא נראה לי שאפשר בהגדרות חריגים לשנות את זה
עדיף לסבול מזה מאשר לסבול מוירוסים
(קבצי פריצות מחילים רוגלות ווירוסים ולכן זה מזהה אותם כוירוס)
בכרום אין בכלל בעיה, הוא רק מזהיר אותך ואתה מיד יכול ללחוץ שישמור
הeset לא מניח לי גם אחרי שאני שם אותו על השהיה מוחלטת, והוא מוחק את הקובץ מיד בסיום ההורדה ואני לא מספיק "לתפוס אותו".

• הוסף לסימניות
הeset לא מניח לי גם אחרי שאני שם אותו על השהיה מוחלטת, והוא מוחק את הקובץ מיד בסיום ההורדה ואני לא מספיק "לתפוס אותו".
אין כזה דבר, כשהאנטי וירוס בהשהיה מכל השרותים הוא לא יכול לפעול במחשב, תעלה תמונת מסך של חסימת ההגנה לאחר שחסמת

• הוסף לסימניות
זה ארע לי במחשב שאינו שלי, אצלי האנטי וריוס אינו מזהה את הקובץ כוירוס אז אין לי בעיה...
ואם זה חשוב כשאעבוד על המחשב המדובר אעלה בעז"ה תמונה.תודה

• הוסף לסימניות
בנוד יש עוד כל מיני דברים שצריך לנטרל כדי שלא ימחק
תפתח את הנוד
הגדרות
ושם לנטרל את ה-כ-ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה