הורדת קבצים כקובץ zip - עזרה דחופהֱֱ!!

• הוסף לסימניות
ערב טוב לחברי הפורום
אשמח לכל עזרה בנידון ..
עד לא מזמן כאשר הורדתי קבצים מהאינטרנט למחשב הם ירדו לי כקובץ zip משום מה זה השתנה לאחרונה וכשיורדים לי קבצים הם יורדים כתקיה ונראים כמו בתמונה . (תקייה עם ריצ'רץ) וכתוב תקיה דחוסה (מכווצת) מה הכוונה ? למה אני לא מצליחה להוריד כקובץ zip ?

קבצים מצורפים

• דד.png
    KB 8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה עדיין קובץ ZIP כנראה התוכנה של WINRAR הוסרה מהמחשב ולכן התצוגה השתנתה למקור של ווינדוס.

• הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה של WINRAR אבל יש פה כמה סמלים חדשים שנוספו לי על שולחן העבודה - מה עושים איתם? סליחה על הבורות בעניין אני לא מתעסקת עם זה ... אני צריכה ללחוץ על אחד הסמלים להפעיל משהו?

קבצים מצורפים

• ס.png
    KB 118.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הוסיפו לך בקשיש עוד כמה דברים, זה לא קשור.

• הוסף לסימניות
אז מה עושים ???
איזה מהם זה ה WINRAR איך אני מפעילה אותו - אני עדיין לא מצליחה לפתוח קבצים שיורדים לי בצורה הזו של תקייה דחוסה! ואני חייבת להוריד משהו חשוב!!

• הוסף לסימניות
אף אחד מהם לא נראה WINRAR!

• הוסף לסימניות
איך אמור להראות הסמל של WINRAR אחרי ההורדה ?
כתבתי בגוגל WINRAR 64 BIT ולחצתי הורדה וכל אלו ירדו לי... :(
יש לך קישור אולי להורדה פשוטה של WINRAR ??
אלפי תודות!

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד שוב וזה הסמל על שולחן העבודה ( הימני)
כשאני עושה דבאל קליק נפתח חלון עם הסמלים הללו כמו בתמונה
צריך ללחוץ על משהו עכשיו ?

קבצים מצורפים

• ג.png
    KB 72.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה! עכשיו כל התקיות עם הריצרץ חזרו לקבצי zip
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה