כללי הורדת קובץ גדול

• הוסף לסימניות
איך מורידים קובץ מ-MAGICODE? האם רק מי שרשום לנטפרי יכול להוריד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIFRIYA;2191006:
איך מורידים קובץ מ-MAGICODE? האם רק מי שרשום לנטפרי יכול להוריד?

אני באתרוג ומצליחה להשתמש בזה. (מקווה שמותר, כן?)
ומה הכוונה איך להוריד? פשוט לוחצים על הקישור להורדה.

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא מראה לי. על מה לוחצים כדי להוריד?

קבצים מצורפים

• מצגת.PNG
    KB 7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אז תלחצו על שם הקובץ. אני כמעט בטוחה שעל זה לוחצים להורדה.

• הוסף לסימניות
זה מה שניסיתי, ולא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
עכשיו בדקתי. אמור להופיע בקטן מתחת לשם ולמשקל: "לחץ כאן להורדה". אולי הקישור פגום? או שאולי עבר תוקף ההורדה (3 ימים)?

• הוסף לסימניות
אגב נטפרי אני קופץ על העגלה...
האם יש אפשרות בנט פרי לשמור קובץ גדול שיהא להורדה באופן קבוע? הרי שם זה עד ג' ימים...

• הוסף לסימניות
תודה על הנסיון לעזור, כנראה שיש משהו פגום, זה פעם ראשונה שקיבלתי קובץ כזה להורדה, ולכן חשבתי אולי צריך להיות רשומים לנטפרי כדי להוריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2191254:
אגב נטפרי אני קופץ על העגלה...
האם יש אפשרות בנט פרי לשמור קובץ גדול שיהא להורדה באופן קבוע? הרי שם זה עד ג' ימים...

לא. הסיבה למה שנטפרי עשתה זאת, משום שב- "שיתוף קבצים" כל אחד יכול לשתף קישור המכיל חומר בלתי הולם. ולכן נטפרי רק נותן להשתמש בדברים שנשלחים לך (לא סתם לינק ציבורי) וזה שנמשך רק כמות מוגבלת של הזמן הוא בדרך כלל אינו גלויה לציבור (ולכן גם ג'מבו מייל עובד בנטפרי אבל גוגל דרייב ודרופבוקס רק עובד בשיטוף פרטי)
----
1469729864875-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה