הורדת קטע מסרט

• הוסף לסימניות
שלום!
אני לא עוסקת בעריכת וידאו, בכל אופן רציתי לשאול: אני רוצה לגזור קטע מסרט, באיזה תוכנות אפשרי לעשות את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
movie maker

format factory

• הוסף לסימניות
יש צורך בידע מיוחד כדי לעשות את זה?
מישהו מוכן להסביר לי איך???
תודה!

• הוסף לסימניות
באיזה פורמט הסרט שלך?

• הוסף לסימניות
הכי טוב בתוכנת בפורמט פקטורי!

• הוסף לסימניות
איך חותכים סרט בפורמט פקטורי?
אני רואה שם אפשרות המרה מסוג מסויים לסוגים אחרים.

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הקובץ בתוך התוכנה>> אפשרויות (עם ציור של מספריים)

• הוסף לסימניות
היכן אני מניחה את הקובץ? והיכן הציור של המספריים?
אני בדר"כ מניחה בהמרה לMP3.
אפשר אולי תצלום עם הסבר?
תודה וסליחה על הטרחה.

• הוסף לסימניות
יש שתי דרכים-

1-לגרור את הקובץ לתוך התוכנה
ואז נפתח אוטומטית חלון שבו צריך להגדיר לאיזה פורמט רוצים להמיר את הקובץ
והיכן לשמור את הקובץ (תיקיית יעד)

אחרי שמאשרים, הקובץ מופיע בתוך התוכנה, לחיצה ימנית עליו> הגדר טווח

אפשרות 2- לבחור בצד שמאל את הפורמט הרצוי, ואז לייבא את הקובץ
ובחלון שנפתח לבחור> הגדר טווח

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Picture1.jpg
    KB 247.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה