הורדת רעשי רקע

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך מורידים רעשי רקע בתוכנה AUDITION? דחוף

• הוסף לסימניות
מסמנים קטע שקט כל שהו שמבחינתנו הוא רעש רקע,
לוחצים על קונטרול+שיפט+P, לוחצים על "קפצ'ור נוייז פרינט",
מסמנים את הקטע בגרף שעליו אנחנו רוצים שיחול הניקוי, ואפלאיי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עשיתי את הנ"ל ובאמת עזר. איך אני משכפלת את הניקוי למקומות נוספים בקליפ שיש שם את אותו רעש רקע+ קריינות? אני רוצה להוריד משם את הרעש שברקע. מקווה שהשאלה מובנת.

• הוסף לסימניות
שורה שלישית בהסבר שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 1000;2310013:
sorry לא הצלחתי.

הרעש כבר דגום לך
את רק צריכה להחיל אותו על קטע אחר

• הוסף לסימניות
אוקי
אבל הבעיה שגם הקרינות נעלמה עם הרעש. אני אציין שהרעש חזק מאוד והקריינות נמוכה. אולי בגלל זה?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
יש אפשרות לניקוי מסוג זה גם בפרימייר?

תודה

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על העכבר ובחירת האופציה
edit in hudition

• הוסף לסימניות
האפקט באודישן לא עובד לי. מתסכל.
בחרתי קטע של רעש בלי קריינות
<CAPTUR NOISE PRINT
<NOISE PRODUCTION
עד כאן בסדר? מה עכשיו עושים?

• הוסף לסימניות
בקיצור עברתי על כל השלבים. פשוט לא מצליחה.
מאכזב

• הוסף לסימניות
פשוט וברור -מדריך מעולה

נכתב ע"י יעל 1000;2309955:
תודה רבה, עשיתי את הנ"ל ובאמת עזר. איך אני משכפלת את הניקוי למקומות נוספים בקליפ שיש שם את אותו רעש רקע+ קריינות? אני רוצה להוריד משם את הרעש שברקע. מקווה שהשאלה מובנת.

אין סיכוי את פשוט מפספסת משהו קטן -זה התהליך והוא עובד מעולה
תלכי לאט שלב אחרי שלב
אולי שכחת רק "אפליי"
אולי לא עשית "החל על כל הקליפ"?

• הוסף לסימניות
עשיתי הכל.. רק עכשיו זה עבד ברוך ה' סוף סוף!!ואיך זה קרה? חזרתי על הפעולה מההתחלה ועד הסוף 4(!) פעמים. עד שסוף סוף רוב הרעש ירד .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 1000;2315385:
עשיתי הכל.. רק עכשיו זה עבד ברוך ה' סוף סוף!!ואיך זה קרה? חזרתי על הפעולה מההתחלה ועד הסוף 4(!) פעמים. עד שסוף סוף רוב הרעש ירד .

הבעיה שהקול של הקריינות מתעוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה