הורדת שירים מיוטיוב-מומלץ! וזה עובד!

• הוסף לסימניות
תוכנה להורדה מיוטיוב בנטפרי
ממש קלה להתקנה ושימוש
צריך לעמוד על הקישור ביוטיוב לעשות העתק ובתוכנה ללחוץ על הדבק
אפשר עד 10 בחינם ביום
לא הצלחתי להוריד אם אפשר לעלות תמונות מסך איך לוחצים ומורידים אני השמח תודה

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח אם מישהו שיש לו נטפרי ויש לו תוכנת הורדה טובה ,שיכול לאמר איזה תוכנה ובטח זה יעזור לעוד נטפרים .
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בטוח חד פעמי? לא גובים כול כמה זמן?

• הוסף לסימניות
זה בטוח חד פעמי? לא גובים כול כמה זמן?
כן
תוכנה מעולה בתשלום ח"פ
עובד כיום רק בנטפרי/ למי שיש יוטיוב פרימיום אחרי חיבור לחשבון גוגל

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח אם מישהו שיש לו נטפרי ויש לו תוכנת הורדה טובה ,שיכול לאמר איזה תוכנה ובטח זה יעזור לעוד נטפרים .
בתודה מראש.
IDM, תוכנה מטורפת של הורדה מיוטיוב..
בגדול צריך לשלם על זה, אבל אני יודעת שיש גם פרוץ.
הכיף של התוכנה הזו שהיא מורידה לא רק מיוטיוב, אלא היא בד"כ נצמדת לכל וידאו שיש בדפדפן הנוכחי ונותנת אפשרות להוריד אותו-
1738917860259.png

• הוסף לסימניות
IDM, תוכנה מטורפת של הורדה מיוטיוב..
בגדול צריך לשלם על זה, אבל אני יודעת שיש גם פרוץ.
הכיף של התוכנה הזו שהיא מורידה לא רק מיוטיוב, אלא היא בד"כ נצמדת לכל וידאו שיש בדפדפן הנוכחי ונותנת אפשרות להוריד אותו-
צפה בקובץ המצורף 1892545
איך אפשר להשיגה?

• הוסף לסימניות
תוכנה להורדה מיוטיוב בנטפרי
ממש קלה להתקנה ושימוש
צריך לעמוד על הקישור ביוטיוב לעשות העתק ובתוכנה ללחוץ על הדבק
אפשר עד 10 בחינם ביום
זה תוכנה מעולה ממש
אני ממש נהנית ממני ,
היא מורידה את השירים ללא רעשי רקע מעצבנים!!!

• הוסף לסימניות
רק צריך לציין, שכשהורדתי בו שירים זה הוריד אותם עם רעש רקע מעצבן.
חיוב חד פעמי, והרישיון ניתן להעברה ממחשב למחשב (ניסיתי כבר בהצלחה, שולחים קוד למייל והמחשב הישן מתנתק אוטומטית כשמחברים את החדש)

רעשי רקע?? איזו תוכנה מורידה עם רעשי רקע??
מקודם הוא כתב על התוכנה שזה מוריד עם רעשי רקע אז אני אמרתי על התוכנה השניה שזה לא מוריד עם רעשי רקע.
ברור?

• הוסף לסימניות
אתה צריך להוסיף לתוסף בכרום ולהתקין במחשב ואז להוריד את הקובץ

• הוסף לסימניות
אז למה זה רושם לי רק פקודות ולא מסיים ?
זה נראה שנטפרי כן חוסם ..
אשמח לעזרה..
1747867846190.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה