דרוש מידע הורדת\שמירת אשכול שלם --נטו--

• הוסף לסימניות
ישנם כבר כמה אשכולות שמדברים על זה, אבל מכיון שהם מלפני ארבע שנים בערך, וכמה קישורים כבר לא רלוונטי, וכמה עצות לא הבנתי ואני לא רוצה להקפיץ אשכול ישן, לכן אני פותח אשכול חדש עדכני בנושא.

בבקשה, מי שיודע דרך איך להוריד אשכול שלם, נקי בלי פרסומת, ובלי שאני יצטרך לשמור כל דף בנפרד, אשמח ואודה לו מאד אם יכתוב כאן.

ניסיתי כבר להתקין התוסף לכרום שנקרא autopagerize, אבל זה לא עושה כלום.

• הוסף לסימניות
יש תוסף לכרום לטעינת כל העמודים ברצף

אח"כ ניתן לעשות צילומסך לכל העמוד, ע"י מגוון תוספים עצום.
אחד לדוגמא:

• הוסף לסימניות
וואוו!! ממש על שם של פרוג?? זה עבודת אנ"ש??

כדאי מאד לכתוב את זה בויקיפרוג. חיפשתי שם פתרון לזה, ואין שם התייחסות.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שבכל תגובה יש 'חתימה' של הניק שלי.
האם כך זה אמור להיות?? או שזה איזה שיבוש??
הופק על ידי שיקול דעת.png

• הוסף לסימניות
וואוו!! ממש על שם של פרוג?? זה עבודת אנ"ש??
עכשיו אני רואה שבכל תגובה יש 'חתימה' של הניק שלי.
האם כך זה אמור להיות?? או שזה איזה שיבוש??
אכן, מכוון, נועד שלא יוכלו להוציא חומרים מפורומים סגורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה