תוכנות הורדת תוכנה למצלמות

• הוסף לסימניות
זה מצלמות אבטחה וואי.פאיי. שקניתי באלי, עדין לא בדקתי, אבל בשביל 20 שקל זה נראה שוה.
בכל אופן אני חייב להתחבר דרך המחשב בלבד, ויש להם תוכנה יעודית להורדה,

מי שיכול להוריד לי, בנטפרי ככל הנראה יש תקלה, לא יורד.
אם אפשר להעלות לכאן
תתברכו

• הוסף לסימניות
זה מצלמות אבטחה וואי.פאיי. שקניתי באלי, עדין לא בדקתי, אבל בשביל 20 שקל זה נראה שוה.
בכל אופן אני חייב להתחבר דרך המחשב בלבד, ויש להם תוכנה יעודית להורדה,

מי שיכול להוריד לי, בנטפרי ככל הנראה יש תקלה, לא יורד.
אם אפשר להעלות לכאן
תתברכו
שלחת קישור לגוגל פליי, שזו חנות האפליקציות הרשמית של גוגל.
כרגע בגדול לא ניתן להתקין אפליקציות ישירות על המחשב, תצטרך התאמה כלשהי.

אימולטור\פתיחה של אופציה להתקנת APK על WIN11

• הוסף לסימניות
האם זו בעיה בחסימה או בעיה במחשב שלי?

• הוסף לסימניות
האם זה אימולטור, או התוכנה בעצמה?

• הוסף לסימניות
זה התוכנה למחשב.

• הוסף לסימניות
ממש לא, ירד לי אימולטור בשם LDPlayer ולאחר התקנה ארוכה של כרבע שעה (מעבד מצויין I7) הוא נותן הודעה של
1747859992149.png

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להמשיך בכיוון הזה..
הבעיה היא שצריך להפעיל את אפשרות הוירטואליזציה בביוס.
איזה דגם המחשב שלך אולי נוכל לכוון אותך איך להפעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה