הורדת תיקיה מכווצת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם במחשב חדש שקניתי לפני חודש, ויש לי אתו שתי בעיות.
א. כשאני מדבר בסקייפ אני שומע את הצד השני, אבל הם לא שומעים אותי. למרות שחברתי אוזניה עם דיבורית ליציאה של המיקרופון.
ב. הורדתי מג'מבו מייל תיקיה מכווצת, והמחשב לא פותח לי אותה, אלא מציג הודעה שהתיקיה ריקה למרות שכשבודקים במאפיינים יש לה כחמישים מגה, מה עושים?
הת. הפעלה - וינדוס 10, כרטיס מסך של אסוס.

• הוסף לסימניות
א. דרייבר כרטיס קול מותקן כדבעי?
ב. כמה פעמים הורדת? והאם במחשב אחר זה עובד?

• הוסף לסימניות
לא יודע מה זה דרייבר...
ב. הורדתי פעמיים. אין לי מושג אם זה עובד במחשבים אחרים.
תודה

• הוסף לסימניות
רבותי, עזרתכם הדחופה בבקשה.
מי שיכול להעלות לי דרייבר קול מתאים, נא שיעשה את זה, ויבוא על שכרו מן השמים.
התוכנת הפעלה ווינדוס 10, כרטיס מסך של אסוס, כמדומני זד 170.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוריויל;2446720:
רבותי, עזרתכם הדחופה בבקשה.
מי שיכול להעלות לי דרייבר קול מתאים, נא שיעשה את זה, ויבוא על שכרו מן השמים.
התוכנת הפעלה ווינדוס 10, כרטיס מסך של אסוס, כמדומני זד 170.

פרטים לא נכונים
רוצים דגם לוח אם מדויק
אפשר עם CPU-Z
וכן דגם כרטיס מסך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוריויל;2445127:
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם במחשב חדש שקניתי לפני חודש, ויש לי אתו שתי בעיות.
א. כשאני מדבר בסקייפ אני שומע את הצד השני, אבל הם לא שומעים אותי. למרות שחברתי אוזניה עם דיבורית ליציאה של המיקרופון.
ב. הורדתי מג'מבו מייל תיקיה מכווצת, והמחשב לא פותח לי אותה, אלא מציג הודעה שהתיקיה ריקה למרות שכשבודקים במאפיינים יש לה כחמישים מגה, מה עושים?
הת. הפעלה - וינדוס 10, כרטיס מסך של אסוס.

בא נבודד את הבעיה:

לגבי הסקייפ, ניסית גם בלי האוזניות כלל? יתכן שזה בעיה במקרופון שהכנסת.

לגבי התיקייה:
א. צירפתי כאן קובץ מכווץ, תוריד אותו ותנסה לחלץ, אמור להיות בפנים קובץ טקסט רגיל בשם 'שלום' מכיל את הטקסט 'עולם', כך נדע אם הבעיה היא ספציפית במה שהורדת או במחשב.
ב. אם לא הולך תנסה להתקין את זה: http://www.rarlab.com/rar/winrar-x64-540he.exe
ואח"כ לחלץ את הקבצים דרכו.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• כיווץ.zip
    396 ביטים · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ניסיתי גם בלי. לא שומעים כלום בלי האוזניות. מדובר במחשב נייח וכנראה שאין לו רמקול מובנה.
ב. הוא הוריד את הקובץ שצירפת [שלום]. מה זה אומר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוריויל;2471718:
ניסיתי גם בלי. לא שומעים כלום בלי האוזניות. מדובר במחשב נייח וכנראה שאין לו רמקול מובנה.
ב. הוא הוריד את הקובץ שצירפת [שלום]. מה זה אומר?
תודה רבה

התכוונת אלי?
אם כן - אז פשוט - תסרוק את המחשב עם התוכנה הזו ותבצע עידכון- ואז נראה אם זה עזר.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה. הוא מצא לי עשר התקנים שעל רובם הוא כותב ממש ממש ישן. על אחד הוא כותב ישן, ועל אחד ישן מאד. מה לעשות???
תודה

• הוסף לסימניות
הוא זיהה משהו שקשור לכרטיס קול?

אבל גם אם לא - תעשה עדכן הכל , ואח"כ תפעיל מחדש את המחשב

האם הבעיה נפתרה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה