כללי הורדת תמונה חינם

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד לי חינם דחוףףףףףף!!!! את תמונה מס' -162695135 משטרסטוק?

:confused:

• הוסף לסימניות
הפעם - זה לא בחינם. בתשלום מלא! ;)

קבצים מצורפים

• shutterstock_162695135.zip
    KB 241.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
כל פעם שאני רואה שאנשים מורידים וקטוריים בסגנון הזה אני חושבת לעצמי שממש חבל,
כאלו דברים יש באמת חינמיים.
לפני שאתם רצים לשאטר ואח"כ מחפשים מתנדב שיסכים להוריד לכם, תבדקו קודם ב all-free-dawnloads ומי שיכולה אז פריפיק, פרי וקטור ועוד המון שיכולים לתת מענה.
בתמונות ממש, בדר"כ צריך בכל אופן שאטר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1554598:
כל פעם שאני רואה שאנשים מורידים וקטוריים בסגנון הזה אני חושבת לעצמי שממש חבל,
כאלו דברים יש באמת חינמיים.
לפני שאתם רצים לשאטר, תבדקו קודם ב all-free-dawnloads ומי שיכולה אז פריפיק, פרי וקטור ועוד המון שיכולים לתת מענה.
בתמונות ממש, בדר"כ צריך בכל אופן שאטר.
בהצלחה.

נכון מאד. אבל עדיין צריך מאד להיזהר יש חלק עם רשיונות - אסורים לצרכי מסחר וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1554601:
אבל עדיין צריך מאד להיזהר יש חלק עם רשיונות - אסורים לצרכי מסחר וכו'...

צודקת.
אבל קודם כל, דווקא בוקטוריים הרבה פעמים לוקחים משהו ומשתמשים מתוכו רק באלמנט מסוים, שאז אני לא יודעת אם זה עדיין בעייתי.
דבר נוסף, גם תמונה משאטר ללא מנוי זה בעייתי.
כך שאני לא מבינה מה ההבדל.

• הוסף לסימניות
צודקת לחלוטין.
פשוט חבל לבזבז תמונה משאטר כשיש בדיוק כזאת חינמית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה