כללי הורדת תמונה מאייסטוק

• הוסף לסימניות
מצאתי תמונה באייסטוק ורוצה להורידו אך איני יודעת איך מורידים משם, אין לי מנוי. אשמח לקבל עזרה דחופה.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מנוי בתשלום? והיכן צריך להכנס בשביל לעשות מנוי?

• הוסף לסימניות
מנוי בתשלום! כן!

את נכנסת לתמונה יש לך לחצן לקנות כעת
נרשמת - כרטיס אשראי- וכו'

• הוסף לסימניות
הגעתי למקום לתשלום עכשיו יש לי שם מחיר של 39$ או 1$ עם 10 נקודות מה זה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה, מי יכול לעזור, מצאתי תמונה באייסטוק, רק לא יודעת איך להוריד, האם יש מישהו שיכול בכמה מילים להסביר מה דורש המנוי, והאם אין אפשרות להוריד תמונה יחידה,
המון תודות

• הוסף לסימניות
מצאתי היכן להוריד ולשלם, מה שאני שואלת זה על מה אני משלמת 18$ על התמונה הבודדת, ולמה כתוב לי שם קרדיט ל 10 או 15 מה זה חודשים? אפשר לקבל הסבר בכמה מילים? תודה רבה! לא נעים לי ככה לנג'ד רק שזה דחוף לי מאד.
המון תודות!!

• הוסף לסימניות
ברעיון לא קניתי שם מעודי
אך יש לפי הבנתי קמיה לפי קרדיטים כלומר לפי נקודות תלוי בגודל התמונה וכל פעם יורד נקודות לפי הסימון בצד.
לכאורה תמונה בודדת עולה יקר יותר מעסקה
וקניה מנוי לשנה או חצי

בהצלחה

זה מה אני הבנתי מקווה שאני לא טועה

• הוסף לסימניות
זה הולך ככה:
יש לך אפשרות לקנות קרדיטים-נקודות ולהשתמש בהם כדי לקנות את התמונות.
כל תמונה ניתנת לקניה בכמה רמות של גודל ואיכות: קטן, גדול אקסטרא וכו' (כמובן שמחיר משתנה בהתאם). את הקרדיטים קונים בחבילות כאשר ככל שקונים יותר קרדיטים, המחיר לקרדיט אחד יורד.
אם את לא מתכוננת לקנות הרבה תמונות וזה לצורך חד פעמי אז תקני את החבילה הכי קטנה
ומקסימום ישאר לך זכות לעוד כמה תמונות.
תיכנסי ל-buy ותמשיכי צעד אחר צעד- בחירת שם משתמש, מילוי פרטים, פרטי כ. אשראי וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רשום לי מחיר 18$ ואז 12 קרדיטים, מה זה אומר המספר קרדיט הזה? שיש לי זכות לעוד תמונה ששווה את המחיר 12 קרדיטים? הבנתי נכון?
עוד שאלה ברגע שהזמנתי את התמונה תוך כמה זמן היא מגיעה.
המון תודות!!

• הוסף לסימניות
כן, זה אומר שאת יכולה לקנות עכשיו תמונה אחת או מספר תמונות שמחירן 12 קרדיטים.
את לא חייבת להשתמש בכל הקרדיטים בפעם אחת, את יכולה כמובן להשתמש רק בחלק והשאר נשמרים לך לעתיד. ברגע שאת לוחצת על קניה והורדה נפתח לך מיד האפשרות save ואת יכולה לשמור מיידית את התמונה אצלך.

• הוסף לסימניות
אז כך תמונה באיסטוק קונים לפי קרדיט ולא לפי דולרים לתמונה בודדת
את רואה כמה קרדיט התמונה עולה ולפי זה את משלמת לדוג בתמונה המצורפת רשום שהיא עולה 15 קרדיט את צריכה לרכוש 15 קרדיט ובעצם הם לא מוכרים 15 קרדיט אלא רק26 קרדיט שזה עולה 39$ ונשאר לך זיכוי שם של 11 קרדיט
בעצם אולי את יכולה להסתפק בגודל הבינוני שזה עולה 10 קרדיט ואת יכולה לקנות 12 קרדיט ב18.25 $

• הוסף לסימניות
הגודל הבינוני מספיק לי בשביל מודעה לתחרות A3? אני צריכה את התמונה כמעט על כל המודעה.
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה