הורדת תנועות בנק לקובץ אקסל- בנק מזרחי טפחות

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכולה להיות סיבה שאני מנסה להוריד מבנק מזרחי דף תנועות לקובץ אקסל באייקון במיועד לכך באתר הבנק, והקובץ יורד ריק!

ניסיתי בבנקים אחרים והכל תקין, רק בבנק מזרחי הבעיה.

ניסיתי ממחשב אחר, והכל תקין.

אם יש מישהו שיודע להדריך אותי מה עלי לעשות, יבורך!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בדפדפן אחר במחשב שלך יורד תקין?

• הוסף לסימניות
ניסתי גם אקספלורר וגם כרום ובשתיהם יורד קובץ ריק

• הוסף לסימניות
יש לך תוכנת מנהל הורדות על המחשב כמו IDM ?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על קיומה של תוכנה כזאת, כל מה שאני מורידה למחשב נכנס לתקיית הורדות.

אני כבר שנים מורידה דפי בנק לאקסל מאתר מזרחי, ולא ידוע לי ששניתי משהו, פתאום משהו השתבש.

• הוסף לסימניות
גליתי תגלית חדשה בעניין, אם אני פותחת את הקובץ באמצעות וורד למשל אחרי ההורדה שלו, אז הוא כן נפתח לי

כלומר, זה אומר שהבעיה היא בהגדרות של האקסל לכאורה ולא בהורדה, או באתר הבנק

האם יש למישהו מושג?

• הוסף לסימניות
הקובץ שוקל משהו?
האם יש כמה גליונות?

• הוסף לסימניות
לוחצים הדפס והוא מוריד לך בקובץ PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2173474:
הקובץ שוקל משהו?
האם יש כמה גליונות?

שוקל 232KB

גיליון 1

אבל גיליתי עוד משהו בכל הנסיונות, שאם אני עומדת עם לחצן ימני על הקובץ ובוחרת במאפיינים, באיזור של "אבטחה" הוא רושם לי: קובץ זה הגיע ממחשב אחר וייתכן שנחסם כדי לסייע בהגנה על מחשב זה,
ואז יש לי לחצן "בטל חסימה" והקובץ נפתח כראוי.

מה המשמעות של זה? דבר ראשון, הקובץ הגיע מהמחשב שלי, דבר שני, איך אני מבטלת את זה שלא אצטרך כל פעם לעשות את התהליך הזה כדי לפתוח את הקובץ?

• הוסף לסימניות
היות ואת לא היוצרת של ההקובץ הוא חוסם אותו.

ניתן לבטל את זה במרכז יחסי האמון להגדיר שייתן אמון בקבצים שנוצרו במחשבים אחרים.

• הוסף לסימניות
תוכל לכוון אותי בדיוק מה עלי לעשות?

הכל שם טורקית בשבילי, ואני מפחדת לעשות נזק חמור יותר בגלל חוסר ידע.

תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
לכי לתפריט קובץ > בפאנל הימני "מרכז יחסי האמון" > ושם כפתור "הגדרות מרכז יחסי האמון" > בפאנל הימני בחרי "תצוגה מוגנת" ונקי את ה V בשתי השורות הראשונות,

לא בטוח שזו ההגדרה הרלוונטית אבל בסוף נמצא אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2173995:
לכי לתפריט קובץ > בפאנל הימני "מרכז יחסי האמון" > ושם כפתור "הגדרות מרכז יחסי האמון" > בפאנל הימני בחרי "תצוגה מוגנת" ונקי את ה V בשתי השורות הראשונות,

לא בטוח שזו ההגדרה הרלוונטית אבל בסוף נמצא אותה.

עובד!!!!!

בא לציון גואל!

תודה רבה מאד!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה