הורד קבצים מצורפים - מדוע נעלם?

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ישנם הודעות המכילים כמה קבצים, ומשום מה נעלמה אצלי האפשרות של "הורד קבצים מצורפים".

לפני תקופה - היה קיים אך היה לא פעיל. ועכשיו עלה דרגה, ואינו קיים. [בעבר אפשרות זו היתה נמצאת ופעילה ללא בעיות].

אני משתמשת בדפדן של - google crome

אודה מאד אם תוכלו לעזור לי.

• הוסף לסימניות
כל מערך קבצים המצורפים השתנה.
כיום מעל הקבצים בצד שמאל של הקו התוחם, יש חץ שאמור להוריד את כל הקבצים המצורפים.

• הוסף לסימניות
קודם כל יישר כח על התייחסות ומענה.

שנית, לא ידוע לי אם לא הבנתי או לא הובנתי.

הכוונה להורדת קבצים במייל. [לא בפרוג], ועל החץ שאמור להיות - עליו אני מדברת, שהיה ונעלם, ועכשיו יש רק סמל כמין משולש - משהו כמו שמירה ב-drive.

מודה מאד על התייחסות ועזרה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה, ואני יודעת על עוד כמה שגם אצלהם זה ככה...
כנראה שזה יהיה עד לעידכון הבא :(

אלא אם כן יש למישו דרך לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
תעבירו את העכבר סמוך לסמל של גוגל דרייב, כשהוא יגיע מעל אזור הלחיצה הצורה שלו תשתנה לכף יד.
ניתן גם לפתוח את הקובץ ואז יש בצד שמאל למטה כפתור הורדה

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה
וזה ממש מטריד
לדוגמא קיבלתי מייל עם 20 תמונות מצורפות
אני צריכה להוריד את כולם אחת אחת????:eek::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה