שאלה הורידו את סורה 1??

• הוסף לסימניות
הזיה!
השיקו את סורה 2 (המטורף יש לציין) - שלא פתוח למשתמשי ישראל עדיין.
וסורה 1 נחסם/נעלם לגמרי..
אצלכם זה פתוח?

• הוסף לסימניות
אצלכם זה פתוח?
כן

1761035323627.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי אותו בעיה לא ידעתי שזה משהוא כללי חשבתי שאולי זה קשור לחסימות (נטפרי אתרוג ועוד)
אבל בדקתי עכשיו ואכן כותב לי כרגע לא אפשרי בישראל
אבל לאט לאט יגיע לכל המדינות
מעניין באמת למה ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו באתרוג וגם לא עובד אבל כותב הוראה מפורשת באנגלית שעדיין לא אפשרי בישראל כשמנסים לחדש
אבל מה אם סורה 1 איפה זה זה נעלם לי?

• הוסף לסימניות
סורה 1 לא נעלם אצלי , כרגע אני משתמש ברימון

הבעיה זה רוב הסיכויים הסינון

וגם עם יעלימו את סורה 1 אין סיבה שיעלימו את האפשרות ליצור תמונות....

או שלא הבנתי את השאלה וכולם שאלו דווקא על האפשרות ליצור ווידאו שזמין רק למנויים אין לי מנוי ולכן אני לא יכול לבדוק עם הוא יוצר לי ווידאו בסורה 1 אבל הוא לא חוסם את האפשרות הזאת אלא כותב לי שאני צריך לעשות מנוי כדי להשתמש (אבל כן כותב לי הערה שזה המודל הישן)

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו הסורה הישן עובד לי מצוין באתרוג
אבל הם הורידו את הכפתור שהיה ב CHAT GPT היה תמיד כפתור גישה ישירה לסורה כרגע אין לי את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סורה לא נפתח בכלל (נפתח, מבקש שם משתמש, כל שם שאני מקליד לו נפתח מיד חלון עם תקלה כלשהי בצומת איפשהו..)
זה נראה שיש לכם חסימה על תהליך ההזדהות, ולא חסימה ספציפית על יצירת וידאו
ממליץ לפנות לאתרוג כדי לבדוק את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה