קורונה הורים בטירוף אונליין

מצב
הנושא נעול.
תחושה למשל
קונפלור עם מים,
ג'לי ועדיף באמבטיה...
בר בצק או בצק מלח,
טושטושים
מדבקות גדולות
לורדים מחיקים על הבלטות:)
גרוטאות
פעילות-סיפורים ושירים,
עיבוי
חקירה לדוגמא איצטרובל או אגוז גדול
תיפוף על סירים

תודה רבה! מגע רטוב הוא לא אוהב אפילו לא בקצה האצבע... ותודה רבה על כל הרעיונות, אני רושמת לי בלוח :)
מה זה עיבוי? ומה עושים בחקירה?
אולי את מכירה אתר מוצלח לפעילויות וכו' לתינוקים?

הכנסה של חפצים לקופסא גדולה יותר.

זה כבר משעמם אותו :) עכשיו אני רק צריכה לכנע אותו לאסוף את המשחקים לקופסא בסוף השימוש...
emoji_u1f602.png

אחרי כזה אשכול
מקווה שההקלטה עכשיו שווה את המאמץ....
מבחינתי אם נשארת עד עכשיו כדי להקליט- זה היה שווה!!
התמסרת כולך לשיעור בתורה למען בנות ישראל - את את שלך עשית...
אנחנו כל הזמן מלמדים את הילדים שהשכר הוא בעיקר על היגיעה ולא בהכרח על ההישג...
אני טועה?

זה כבר משעמם אותו :) עכשיו אני רק צריכה לכנע אותו לאסוף את המשחקים לקופסא בסוף השימוש...
emoji_u1f602.png
ברכה לבטלה...
שניה לפני שהוא יסיים הוא יהפוך את זה שוב.................................... ;)

תודה רבה! מגע רטוב הוא לא אוהב אפילו לא בקצה האצבע... ותודה רבה על כל הרעיונות, אני רושמת לי בלוח :)
מה זה עיבוי? ומה עושים בחקירה?
אולי את מכירה אתר מוצלח לפעילויות וכו' לתינוקים?
סליחה, מקלדת... עיסוי
חקירה-נותנים לו חפץ שלך נרא פשוט אבל בשבילו בוא חדש, ושעשוי לא מפלסטיק או בד, משהו שונה, תינוקות חשים במגע לא מוער, מרקם, לפעמים טעם וריח וזה מפתח אותם מאוד.
הוא בן יחיד? קרי את צריכה משהו שיעסיק אותו ויפנה אותך לעיסוק אחר או לשבת איתו?

קבצים מצורפים

• e312335337cdb19a2958a4bfaf91d7d8.jpg
    e312335337cdb19a2958a4bfaf91d7d8.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 30
  • cd5caa656a73df6d08b75d37817d717b.jpg
    cd5caa656a73df6d08b75d37817d717b.jpg
    KB 110.4 · צפיות: 33
  • ed5bd6fe801ac62d1a5b5315da8a72b3.jpg
    ed5bd6fe801ac62d1a5b5315da8a72b3.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 34
  • 7520384edf9c8a774101e9f779514913.jpg
    7520384edf9c8a774101e9f779514913.jpg
    KB 8.3 · צפיות: 31
  • 3214af3ec02f4f411ffb755c1a864aa2.jpg
    3214af3ec02f4f411ffb755c1a864aa2.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 34
  • 6a3ae8f6e0addc7954bad13f27e51a3f.jpg
    6a3ae8f6e0addc7954bad13f27e51a3f.jpg
    KB 8.2 · צפיות: 32
חחח, דווקא עשיתי לילדי מעון למידה מרחוק והיה להם כייף מאוד! (ולא אעשה שוב גם לא בעד משכורת כפולה... בעלי שנכנס לחדר חשב שאני לא שפויה...)
לימדת מתמטיקה או ביוכימיה? :)

זה אכן לא נראה למידה מרחוק אלא רחוק מלמידה , אך דווקא אצלי מאד נהנו מהשיעורים שהשאירו המלמדים , שיחות מוקלטות ששומעים מתי שהטלפון פנוי, הטלפונים דווקא לא קרסו והילדים משוועים כבר לחזור לשיגרה ולהזכר בלימודים

אני מתפעלת שני קוים, האחד במערכת החיונך העצמאי (08-376...) וקו נוסף דרך מערכת קול כשר.
ההבדל הוא מטורף, פשוט שמים והארץ. מערכת קול כשר נוחה להקלטה וללמידה לעומת המערכת השניה שמקשה עלינו המורות וכמובן גם מקשה מאד על התלמידות.
חבל שזו המערכת המתפעלת אבל יש כאן הרבה כשלים טכניים וזו בהחלט לא אשמת ההורים או התלמידים.

אז אחרי התגובה אתמול - הכנות לקראת היום....

אתמול בלילה אני מקבלת טלפון -
חוג התעמלות/ציור/ריקוד... חוזר לפעילות.
כמובן - דרך למידה מרחוק......
[אמרתי לה שאני שמחה שיש דרך לא לגרום לי לבטל את ההוראת קבע]
אתמול בשעות הלילה מגיעה חבילה.... ציוד לחוגים.
אהבתי - נהנתי - רק מקווה שבתוך ה24 שעות ביממה, יש גם זמן לשעה חוג.

המורה בכיתה ב' של הבת - הביאה אתמול יחד עם בעלה.... לכל 32 בנות הכיתה, [התקשרו שמניחים בכניסה לבנין]
חוברת שהכינה, הדפיסה, על מנת שהשיעור יהיה מתוך הכתוב, ותוכל לומר באיזה עמוד לעשות את העבודה שהיא מוסרת עליה שיעור.
לא התאפקתי, והבאתי לה את כל העוגה שהכנתי.... [אם את כאן, אני פשוט מעריצה אותך]

אצל הבנים, אני מתחילה לשמוח שהבאנו מתנה גדולה בפורים...
הרבה של הילד בכיתה נמוכה, מחלק את הכיתה ל3..... וילמד כל 10 ילדים בנפרד, על חשבונו... הוא לא חייב.
הרבה של הילד בכיתה הבינונית הקליט את כל השיעורים, הודיע בקו שאפשר לקבל במייל או להביא דיסק און קי ולהניח בתיבת דואר שלו.
והשיעור יהיה יותר קליל ונוח.
והרבה של הילד הגדול - השיעור מועבר בשידור חי, ואחרי זה כל ילד יכול להתקשר לשאול ולחזור איתו בין השעות 1 ל4 אחר הצהרים.

אצל הבנות בסמינר המצב פחות נוח, אבל לפחות ההנהלה הבינה את זה.

הבת בבית ספר כיתה בינונית... המורה מתחילה את השיעור עם סיפור ובדיחות [מקריאה מספר שאני מכירה... תפסתי אותך :) ]
והבת בכיתה הגבוהה יותר עדין לא קיבלנו עידכון.

אחרי אתמול שהכל היה נראה כמו בדיחה עלובה ומרגיזה, עכשיו השעה 8:57 וההרגשה נפלאה,
כל הבנות בחדרים נפרדים [כולל בסוכה] מחכות עם טלפונים ביד, ונרגשות.
והבנים פתחו בית מדרש בחדר הורים.

ואחרי כל זה הבוס מתקשר הבוקר - אמרתי לו שקיבלתי ניהול בית ספר עד לסיום תקופת הנגיף, אז שימתין עם הניהול מחלקה שלו :)

ילדים - בהפסקה ראשונה אוכלים
בהפסקה שניה - משחקים.

איך עושים את זה קשוח?? :) :p :p :p

אני מתחילה להעריך מורות [רק שאמא שלי לא תשמע]

שכחתם משהו אחד
אנחנו עוד לפני הבית ספר הרשמי קבלנו חשבון טלפון יקר כבר ב100 שח ממה שהיינו רגילים
וזה רק מהווצאפים והגיחות לקווים של החינוך העצמאי
מי הולך לממן את כל עשרות השעות האלו??

שימו לב מה אנחנו המורות צריכות למלא כל שבוע
דיווח על שעורים שמסרנו - 4 ליום
קשר עם 40 תלמידות הכיתה כולן - פעם בשבוע שימו לב לטפסים

קבצים מצורפים

• טופס 2 - למורה - שיחות יוצאות.pdf
    KB 171 · צפיות: 60
  • טופס 1 - למורה - לוח שעות.pdf
    KB 125.8 · צפיות: 62
בוקר טוב.
גמני ישבתי אתמול עד השעה 01:30 בלילה והקלטתי שיעורים... לילדי גנים, 4 גנים לא פחות וכל גן וגן קיבל את היחס שלו כל ילד וילד קיבל את מנת התשומת לב היומית כן הזכרתי את השמות שלהם בהקשרים שונים חוץ מבוקר טוב לכל אחד, ישבתי עם היומנים מול העיניים וסימנתי לעצמי כל שם ושם שהזכרתי באמצע כדי שאני יגיע לכל הילדים...

ואיזה כיף היה לקבל טלפון על הבוקר מאחת האמהות כמה שהבן שלה נהנה וענה את התשובות וכשאמרתי שאני לא שומע אז הוא צעק את זה יותר בקול...

ואני חייב לומר שזה מה שנותן את הכח להמשיך, אז אם את האמא יקרה שהתקשרה אליי, א. תדעי שעשית לי את היום, וב. בזכות הטלפונים הללו יש לי את המוטיבציה להמשיך...
ואם לא את זו שהתקשרה אליי אז תאמרי לבעלך שהרבה כ"כ משקיע ומותר להחמיא לו... זה נותן המון כח

אני ממליץ לכל המורים/ות לעשות את זה גם תחשבו שאתם בכיתה פעילה זה הרבה יותר כיף לילדים מאשר לשמוע שיעור תורני יבש, ועוד הערה קטנה מקווה שהרבה של הבן שלי לא קורא את ההודעה הבן שלי( בכיתה ב) לא כ"כ יודע מה זה ספינה, אל תחשוב שילדים יודעים הכל, בכיתה הם היו אומרים לך מה הם חושבים שזה והיית מתקן אותם, אז תחשוב גם כשאתה מקליט שהם טועים ואומרים לך ותחזיר להם תשובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה