קורונה הורים בטירוף אונליין

מצב
הנושא נעול.
כי אין קליטה:)
מי שרוצה מאוד להעלות מצליח
(כפי שאנחנו הצלחנו להכנס ולשמוע את דברי המנהלת)

אבל לדעתי זה טיפשי
תעשו עכשיו חופש ותשלימו את הלימודים בהמשך כשיתאפשר
מה הבדיחה הזאת שלא מחלחלת לאף אחד
מישהו במשרד החינוך צריך לדעת את זה

לא קראתי את כל התגובות
אבל מנסיון שלי - זה לא זה
זה מסיח את הדעת גם לילדים עצמם, והם לא מתרכזים בתוכן כמו באיך להתחבר ובלקלוט כל מה שהולך שם...

הבנות הגדולות, עוד שורדות את זה
אבל הבנים - ממש לא

ניתקתי להם את השיחה
וישבתי ללמוד אתם חצי שעה, גמרא ועוד, הספקנו הרבה יותר טוב ויותר איכותי משעתיים של נסיונות שמיעת שידורים מקוטעים וכו'

אני עובדת עכשיו במשרה מלאה עם ילדים קטנים בבית.
ישיבות שאני צריכה שקט בהם לפעמים יותר משעה.
צריכה להיות ב 100% ריכוז ולתת תוצאות 100%.
מישהו נותן לי על חשבון זה ימי חופש? פיצוי?
ממש לא.
תודה ב"ה שיש שורת משכורת בבנק.

קצת צורם הטון פה, קבוצה שחודש קיבלה שכר על לא כלום ופתאום ביקשו מהם לעבוד בשביל המשכורת.

בכלל צורם כל היחס הזה שכל העם צריך לקוד ולהשתחוות לקבוצה מסוימת של עובדים, כאילו הם קדושים מעונים וכל השאר העמך לא כ"כ מעניינים אותנו.

ולא, אני גם לא מקפלת כביסה בתקופה האחרונה.
למה?
כי אני מתזזת בית עבודה לילדים, לא נושמת, חנוקה.
משלימה עבודה בלילות לתוך השעות הקטנות
כי ביום הספקתי חצי ממה שאני צריכה.

ושומעת את הבכינות פה וקשה לי.
את יודעת מה?
צודקת.
רק בואי,
מה תגידי את כשיספרו לך שכל מה שעבדת בימים המטורפים האלו,
כל מה שהשתגעת עם הילדים,
וויתרת על אלף דברים בדרך,
הכל היה לריק. נמחק. התאדה. סופית, ללא דרך שחזור.
ולכן,
את מתבקשת על חשבון ימי החופשה שלך
לעבוד על זה מחדש.

מבינה?
על זה התלונות, והבכי.
(לא שנתקלתי כאן בבכי, אבל אמרת...)
על העבודת חינם הזאת.
ו @מיכל ב'
אני מבינה שקיבלת תקן, תתחדשי ותהני :p :cool: :p
למה לפי מה שאני מבינה אין מצב שמישהי בלי תקן תהיה ככה בעד המורות (או יותר נכון - בעד הגיון מזוקק;))

וההודעה הזאת לא באה להוריד מערך אף עבודה אחרת,
רק שתבינו.
וזהו:)

כל מה שעבדת בימים המטורפים האלו,
כל מה שהשתגעת עם הילדים,
וויתרת על אלף דברים בדרך,
הכל היה לריק. נמחק. התאדה. סופית, ללא דרך שחזור.
ולכן,
את מתבקשת על חשבון ימי החופשה שלך
לעבוד על זה מחדש.
אשמח לשמוע מה עבדו בשבועות האחרונים? - גם בערב פסח? גם ביום של בדיקת חמץ? גם יום אחרי פסח אחרי עבודה עד 4 בבוקר לסדר את הבית חזרה איכשהו?

מה שנראה לי שיש פה איזה תרגיל קצת עם תחושה לא נעימה של: טוב 20 דקות נדבר לתוך הטלפון ואז לא יגעו לנו בחופש.

לא הכי ישר בעיני

וכמובן בכיף שיהיה לכם את כל החופש בעולם!!!! שלא תעבדו אף פעם ותקבלו משכורת! הלוואי אמן!
(לכל עמ"י, כן?)

נקודה אישית
עד היום היה לנו בבית רק טלפון נייד. כעת חיברנו קו נייח, בלי "רשת תפוסה" ו"אין קליטה" [והמחירים יחסית בחסד - יש לנו 1500 דקות חינם, וגם על שאר הדקות זה מקסימום יעלה לנו 300-400 ש"ח בחודש - מחיר ששוה בשביל חינוך הילדים] וקיבלנו שקט עם הילדים. כמובן שיש קצת בעיות בקווים של החיידר אבל יחסית זה ממש סביר. ב"ה אצלנו הילדים לא לומדים בשידור ישיר, אלא המלמד מקליט את השיעורים ואפשר לשמוע מתי שרוצים. הרווח הוא שעשינו לכל ילד שעה שבה הוא יכול לשמוע את השיעורים שלו, וכך הילד יודע שהשעה שלו זה מ11 עד 12, השני מקבל מ12 עד 1 - בינתיים איך שזה נראה שזה ממש עשה סדר בבית ב"ה. ה' יעזור הלאה גם כן. ואם יש מישהו שזה יכול לעזור לו, והיה זה שכרנו.

אשמח לשמוע מה עבדו בשבועות האחרונים? - גם בערב פסח? גם ביום של בדיקת חמץ? גם יום אחרי פסח אחרי עבודה עד 4 בבוקר לסדר את הבית חזרה איכשהו?
אבל מה זה קשור?
הן לא אמורות לעבוד בימים האלו, וזה החוזה שלהן.
מה שנראה לי שיש פה איזה תרגיל קצת עם תחושה לא נעימה של: טוב 20 דקות נדבר לתוך הטלפון ואז לא יגעו לנו בחופש.

לא הכי ישר בעיני
וכמובן בכיף שיהיה לכם את כל החופש בעולם!!!! שלא תעבדו אף פעם ותקבלו משכורת! הלוואי אמן!
(לכל עמ"י, כן?)
אמן ואמן:)

הן לא אמורות לעבוד בימים האלו, וזה החוזה שלהן.
החוזה אומר שעובדים 10/12 חודשים ומשולמים על 12/12.
בפועל היה לפחות חצי חודש שלא עבדו בכלל (מאחרי פורים ועד ו' בניסן)
אז שישלימו את הימים האלו ביולי כדי להגיע ל10/12.
בדיוק באותה נחישות שהם דורשים להחזיר להם יום כשהם מתחילים ב31/8 במקום ב1/9
זה הכל.

מאיפה לי שש קווי טלפון??????
טוב הסתדרנו עם שלוש,הלאה,הקו של החיידר נופל הרשת כל הזמן,הגדולות צריכות שקט מוחלט כדי להתרכז,הבנו,וכמה חדרים יש לי בבית?,הקטנה לא מסתדרת עם כל הלחצנים אז איך אמא תעזור בשעה שהקטן מושך הכל?
הגדולה עדין לא קיבלו עידכון על החוצים והיא לחוצהההה.
הקטן אחרי חמש דקות קם שאין לו כוח להקשיב לרבה.
*מכאן תודתי נתונה לצוות המסור,ניכרת השקעה אדירה בהשארת תכנים ושיעורים בקו, לא מקנאה בכן המורות שצריכות להקליט עכשיו וסביבך הילדים,העיקר שנהיה בריאים ושלמים.

השאלה היא למה בכלל עושים את הלמידה מרחוק
אם המטרה היא לדאוג לילדים שלנו בעיני זה החטיא את המטרה
כפי שהרבה מאוד כותבות כאן חלק גדול מהבוקר אנחנו רק מנסים לאתר את הקו
ולא בכל בית יש חדר לכל ילד....
אם המטרה היא לדאוג למורים למשכורת
אולי כדאי לשאול אותם מה הם מעדיפים???
איך שזה נשמע פה הם גם יעדיפו את האופציה להשלים את זה בחופש או מתי שיתאפשר
עוד דבר
לא מאמינה שמלמידה מסוג זה אפשר להגיע לידע במבחינים מקיפים ולהטמעת חומר במקצועות כמו חשבון ואנגלית
אם כן מתי ישלימו את כל זה?????

ו @מיכל ב'
אני מבינה שקיבלת תקן, תתחדשי ותהני :p :cool: :p
למה לפי מה שאני מבינה אין מצב שמישהי בלי תקן תהיה ככה בעד המורות (או יותר נכון - בעד הגיון מזוקק;))
חחח
דווקא כי אין לי תקן, כלומר אני לא מוכנה להיות מורה, אני מבינה כל כך את המורות.
רק לחשוב על סבלנות מול עדת בנות 12 או 10, שכל אחת יש לה דעה מגובשת משל עצמה, ולהתחיל ללמד אותן ועוד לשכנע אותן שהלימוד נורא חשוב.
האמת, שלא הייתי מסכימה להיות המורה של עצמי אפילו..

אבל אני רואה את הצד השני גם בסביבה המשפחתית. הרבה גיסות שלי מורות, חמותי היתה מורה במשך שנים, ואני מרגישה שהעבודה שלהן דורשת הרבה יותר כוחות נפש מאשר בעבודות אחרות.

אגב, אני מרחמת גם על מי שעובדת עד 4 בתקופה המטורפת הזו ולא רק בתקופה הזו, כי מבחינתי אמא אמורה לעבוד עד 1 וזהו..
ומרחמת על עצמאיות כמוני שהעבודה שלהן יורדת פלאים לצד הילדים ועם חוסר הריכוז.

אם לא הייתי מאמינה שהקב"ה דואג לפרנסה של כל אדם ואדם וגם רואה ניסים מוחשיים, תודה להשם, אז הייתי בחרדות עכשיו..

בקיצור, מפרגנת לכולם שיעבדו בקלות, ויקבלו כסף קל.

(אגב, הייתי בהרצאת מנכ"ל של מלא חברות בארץ ובחול, בעוד הוא עצמו מבלה את זמנו בהתנדבות. הוא השכיל להאציל סמכויות אצל עובדים, והעסקים שלו מתנהלים באמצעות בפיקוח מרחוק שלו. כך הוא סיפר. זה אומר שלפעמים יש אנשים שעובדים קשה, ולעפמים יש אנשים שמקבלים כסף על עבודה של אחרים. וזה אפילו לא אמור לעצבן. כי הקב"ה הניח כל אחד במקום המתאים לו ביותר. גם את המורים וגם את העצמאים).

אז אחרי התגובה אתמול - הכנות לקראת היום....

אתמול בלילה אני מקבלת טלפון -
חוג התעמלות/ציור/ריקוד... חוזר לפעילות.
כמובן - דרך למידה מרחוק......
[אמרתי לה שאני שמחה שיש דרך לא לגרום לי לבטל את ההוראת קבע]
אתמול בשעות הלילה מגיעה חבילה.... ציוד לחוגים.
אהבתי - נהנתי - רק מקווה שבתוך ה24 שעות ביממה, יש גם זמן לשעה חוג.

המורה בכיתה ב' של הבת - הביאה אתמול יחד עם בעלה.... לכל 32 בנות הכיתה, [התקשרו שמניחים בכניסה לבנין]
חוברת שהכינה, הדפיסה, על מנת שהשיעור יהיה מתוך הכתוב, ותוכל לומר באיזה עמוד לעשות את העבודה שהיא מוסרת עליה שיעור.
לא התאפקתי, והבאתי לה את כל העוגה שהכנתי.... [אם את כאן, אני פשוט מעריצה אותך]

אצל הבנים, אני מתחילה לשמוח שהבאנו מתנה גדולה בפורים...
הרבה של הילד בכיתה נמוכה, מחלק את הכיתה ל3..... וילמד כל 10 ילדים בנפרד, על חשבונו... הוא לא חייב.
הרבה של הילד בכיתה הבינונית הקליט את כל השיעורים, הודיע בקו שאפשר לקבל במייל או להביא דיסק און קי ולהניח בתיבת דואר שלו.
והשיעור יהיה יותר קליל ונוח.
והרבה של הילד הגדול - השיעור מועבר בשידור חי, ואחרי זה כל ילד יכול להתקשר לשאול ולחזור איתו בין השעות 1 ל4 אחר הצהרים.

אצל הבנות בסמינר המצב פחות נוח, אבל לפחות ההנהלה הבינה את זה.

הבת בבית ספר כיתה בינונית... המורה מתחילה את השיעור עם סיפור ובדיחות [מקריאה מספר שאני מכירה... תפסתי אותך :) ]
והבת בכיתה הגבוהה יותר עדין לא קיבלנו עידכון.

אחרי אתמול שהכל היה נראה כמו בדיחה עלובה ומרגיזה, עכשיו השעה 8:57 וההרגשה נפלאה,
כל הבנות בחדרים נפרדים [כולל בסוכה] מחכות עם טלפונים ביד, ונרגשות.
והבנים פתחו בית מדרש בחדר הורים.

ואחרי כל זה הבוס מתקשר הבוקר - אמרתי לו שקיבלתי ניהול בית ספר עד לסיום תקופת הנגיף, אז שימתין עם הניהול מחלקה שלו :)

ילדים - בהפסקה ראשונה אוכלים
בהפסקה שניה - משחקים.

איך עושים את זה קשוח?? :) :p :p :p

אני מתחילה להעריך מורות [רק שאמא שלי לא תשמע]
יש לנו ספק מה היה עדיף...

האם שיהיה לנו גם ככה כמו שאת מתארת..
או שיותר כיף לקטר שלנו אין כלום...
בעצם יש משהו...

כן, אתמול דווקא היה הקלטה בשידור חי של הרבה,
אחרי הרבה התרגשיות..
עשרים דקות ניסינו להתחבר..
והשידור עדיין לא החל,
מי שהיה חי שם זה היה רק הרבה.. אני מקווה..
אח"כ דווקא היה אפשר לשמוע את העשרים דקות 22 ליתר דיוק, שהוא הקליט..
מהתרגשות,
הילד מסכן שמע את זה 3 פעמים.. הלך לישון ב9 במקום 7 וחצי... כיתה ג'.

הבת דווקא מקבלת 6 דקות יומיות מהמורה... יחס הוגן,, מתוכם יש הקראת שמות.. אמיתי. כיתא א'.

כיתה ד' כנראה נסגרה, אחרת אין לי הסבר למה הרבה כפר בעיקר.

והילד בגן א' הרבה התקשר שנילמד איתו.. חשוב מאוד, את פתח לו...

והיום כמובן ראיתי שירד ההוראת קבע כרגיל, טוב, אם לא יגבו החודש לא יהיה הצדקה לקראת לזה הוראת קבע, לא?

קצת צורם הטון פה, קבוצה שחודש קיבלה שכר על לא כלום ופתאום ביקשו מהם לעבוד בשביל המשכורת.

בכלל צורם כל היחס הזה שכל העם צריך לקוד ולהשתחוות לקבוצה מסוימת של עובדים, כאילו הם קדושים מעונים וכל השאר העמך לא כ"כ מעניינים אותנו.

אין אדם נתפס בשעת צערו אז אני לא אדון אותך. אבל הקבוצה הזאת לא קיבלה משכורת על כלום אלא היא עבדה קשה בלי שבקשו ממנה. ואף אחד לא ביקש לקוד ולהשתוות אבל גם לא להתלונן עליה בלי סוף ולהשחיר את פניה.
והבכיינות? כדאי שתקראי את ההודעה שלך.

לא הכי ישר בעיני

(לכל עמ"י, כן?)
אני מבקשת ממך יום אחד להחליף עם מורה אחת.
זהו.

יש לנו ספק מה היה עדיף...

האם שיהיה לנו גם ככה כמו שאת מתארת..
או שיותר כיף לקטר שלנו אין כלום...
בעצם יש משהו...

כן, אתמול דווקא היה הקלטה בשידור חי של הרבה,
אחרי הרבה התרגשיות..
עשרים דקות ניסינו להתחבר..
והשידור עדיין לא החל,
מי שהיה חי שם זה היה רק הרבה.. אני מקווה..
אח"כ דווקא היה אפשר לשמוע את העשרים דקות 22 ליתר דיוק, שהוא הקליט..
מהתרגשות,
הילד מסכן שמע את זה 3 פעמים.. הלך לישון ב9 במקום 7 וחצי... כיתה ג'.

הבת דווקא מקבלת 6 דקות יומיות מהמורה... יחס הוגן,, מתוכם יש הקראת שמות.. אמיתי. כיתא א'.

כיתה ד' כנראה נסגרה, אחרת אין לי הסבר למה הרבה כפר בעיקר.

והילד בגן א' הרבה התקשר שנילמד איתו.. חשוב מאוד, את פתח לו...

והיום כמובן ראיתי שירד ההוראת קבע כרגיל, טוב, אם לא יגבו החודש לא יהיה הצדקה לקראת לזה הוראת קבע, לא?
חחחחחחחחחחחחחחחח

אחרי שהסתיים יום הלימודים מרחוק, ואמא הייתה עסוקה בתליית המודעות וחלוקת המכתבים [העלתי בתקיית עבודה שלי]
בעלי אומר לי - יש לנו הרבה סייעתא דשמיא...
והיא - שיש לנו את שלושת הבנים בהגדה, רק הרשע לא נמצא אצלנו בבית.

חכם - הגדולים.... מקשיבים איכשהוא - ויודעים.
תם - הקטנה מהגן... הגננת עושה ריכוז 4 דקות, מתוכם חצי דקה... אמממ שומעים.. שומעים....
שאינו יודע לשאול - הקטנטנה מהמעון - נס שהיא לא יודעת לשאול.

ברוך השם הרשע נשאר בציור של ההגדה.

אבל היום היה הרבה הרבה ההרבה יותר טוב.

אף אחד מההורים לא מאלץ את המורים... גם אם נרצה...
מי שמחייב אותם זה המעסיק שלהם.

ומה אנו רוצים?
שיפסיקו להתבכיין ולבקש שנעריך אותם על הקושי הרב.
זו העבודה שלו/ה. זו המציאות (קורונה). זה המצב (למידה מרחוק)
תפסיקו להתבכיין כל היום. ולבקש שנעריך אתכם על כל מילה.
(להזכירך, המורים כעת מסיימים חודש של חופשה בתשלום מלא. אז יעבדו קצת מה יקרה?)

מעריכה את הצוות הלימודי על אישיותם, עבודתם, השקעתם.
לא על התבכינות ודרישת הערכה.
אני עובדת עכשיו במשרה מלאה עם ילדים קטנים בבית.
ישיבות שאני צריכה שקט בהם לפעמים יותר משעה.
צריכה להיות ב 100% ריכוז ולתת תוצאות 100%.
מישהו נותן לי על חשבון זה ימי חופש? פיצוי?
ממש לא.
תודה ב"ה שיש שורת משכורת בבנק.

ולא, אני גם לא מקפלת כביסה בתקופה האחרונה.
למה?
כי אני מתזזת בית עבודה לילדים, לא נושמת, חנוקה.
משלימה עבודה בלילות לתוך השעות הקטנות
כי ביום הספקתי חצי ממה שאני צריכה.

כניראה שבחיים לא תפסתם כיתה...

אתמול דברתי עם מורה שמלמדת בציבור הדתי...
כן יש לה כל יום למסור 4 שיעורים מלאים,
זה אומר 4 שיעורים לדבר ברצף, ההכנה שדורשת כזה דבר ממלאה לה את כל היום בלי שום הגזמה...
עוד לפני השארת חומר, משוב, בדיקות, יחס לתלמידות ולהורים...
העבודה היא פי 5 מיום רגיל רק ההכנה...
היא מעדיפה לצאת לחלת ומקנאה במי שיצא גם עם תקבל 50 אחוז בלבד..
הבעיה היא שאין לה סיכוי לצאת לחלת גם אם תרצה.
בנוסף שהעבודה על חשבון חודש יולי...
כן, על חשבון החופש, ותחשבי את עצמך עובדת בחופשת לידה מלא ויותר מכך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה