- הוסף לסימניות
בכל פעם שכותבים.למי? כל פעם לפני שכותבים? או להנהלה?
בכל פעם שכותבים.למי? כל פעם לפני שכותבים? או להנהלה?
למי? כל פעם לפני שכותבים? או להנהלה?
לדוג':בכל פעם שכותבים.
אני אחראית על לימודי החול.
שושנה.
אז כדאי לפנות עם השאלה למשרד החינוך/החינוך העצמאי, ולא להשמיץ את עובדי ההוראה.לא התכוונתי למשאל עם
אבל לבדוק את השטח תמיד מומלץ
גם לארגון רב זרועות ומלא כח כמו הסתדרות המורים
וסתם שאלה, האת התגובה שלכן/ם תהיה שונה?
התגובה לא רלוונטית.יותר קל נראה לי לשנות את השם לjava... שושנה.
וסתם שאלה, האת התגובה שלכן/ם תהיה שונה?
לא הבנתי.יותר קל נראה לי לשנות את השם לjava... שושנה.
1. יתכן.וסתם שאלה, האת התגובה שלכן/ם תהיה שונה?
אפרופו מנהל... איך אני משנה את השם?התגובה לא רלוונטית.
זה מתבקש כשיש יותר ממשתמש אחד בניק . בטח ממגדר אחר.
יש פורום מערכת האתר.אפרופו מנהל... איך אני משנה את השם?
לא, ולא להוסיף חיים/רפאל...![]()
לא הייתי מהמשמיציםאז כדאי לפנות עם השאלה למשרד החינוך/החינוך העצמאי, ולא להשמיץ את עובדי ההוראה.
איפה ראית שהמורים מתלוננים? ויותר מההורים??? תראי לי עובדות.ההורים מתלוננים והמורים עוד יותר
ממליצה לכם לעקוב אחר התגובות פהאיפה ראית שהמורים מתלוננים? ויותר מההורים???
נכון , זה לא אומר שאנחנו לא מודים למורים , על העבודה ( אני מורה בעצמי ) אבל כל ההחלטות האלו על הלמידה מרחוק נבעו רק ממקום אחד: כדי שח"ו המורים\ות לא יקבלו כסף בחינם, ועל ההורים זה רק הקשה , ( ונ.ב אני בחופשת לידה , כך שלא תאמרו שאני נגועה בענין , רק סובלת קשות כפי המתואר עם הילדים )ההורים גם יכולים לבחור אם להודות או להתלונן
עוקבת, עוקבת. ולכן כתבתי את התגובה שעליה ענית.ממליצה לכם לעקוב אחר התגובות פה
היו עוד אשכולות. את מוזמנת לחפש בעצמך אם כי חלק מהם נמחקו.עוקבת, עוקבת. ולכן כתבתי את התגובה שעליה ענית.
זה למשלמצטרפת דוקא ממקום של מורה.
עובדת פי 2 מכל השנה!
מכינה חומר לימודי- מותאם ללמידה מרחוק,
מקלידה, שולחת למוקדים שכונתיים,
מקליטה,
מתקשרת לתלמידות,
עונה לשאלות של מי שלא הבינה באוופן אישי---
די!
עדיף ללמד ביולי- אוגוסט,
וגם לילדים שלי תהיה אז מסגרת- ושלום!
עכשיו עברתי על עוד שלוש עמודים פה וראיתי עוד תגובות מעין אלועוקבת, עוקבת. ולכן כתבתי את התגובה שעליה ענית
מחילה מכבודך, מי שהתבכיין פה זה ההורים. לא המורים.אף אחד מההורים לא מאלץ את המורים... גם אם נרצה...
מי שמחייב אותם זה המעסיק שלהם.
ומה אנו רוצים?
שיפסיקו להתבכיין ולבקש שנעריך אותם על הקושי הרב.
זו העבודה שלו/ה. זו המציאות (קורונה). זה המצב (למידה מרחוק)
תפסיקו להתבכיין כל היום. ולבקש שנעריך אתכם על כל מילה.
(להזכירך, המורים כעת מסיימים חודש של חופשה בתשלום מלא. אז יעבדו קצת מה יקרה?)
מעריכה את הצוות הלימודי על אישיותם, עבודתם, השקעתם.
לא על התבכינות ודרישת הערכה.
מחילה מכבודך עברתי עכשיו על האשכול בעיון רבמחילה מכבודך, מי שהתבכיין פה זה ההורים. לא המורים
היו עוד אשכולות. את מוזמנת לחפש בעצמך אם כי חלק מהם נמחקו.
זה למשל
ויש עוד המון באשכולות מקבילים
ממליצה לכם לעבור ולראות
מדהים איך שאפשרי להפוך את הקערה על פיה!עכשיו עברתי על עוד שלוש עמודים פה וראיתי עוד תגובות מעין אלו
ממליצה לכם לעבור על כל התוכן לפני שמגיבים
מי אמר שאסור להתלונן?כן קשה לי מאד עם המערכת הטלפונית, ולא התלוננתי על זה בכלל לכל אורך האשכולות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים