קודם כל , כל הכבוד, הצלחת להכניס המון מידע וכיוונים בצורה מאד נעימה לעין, וזה לא דבר קל בכלל! שאפו!
אבל, לענ"ד, זה קצת חוטא למטרה במקרה הספציפי הזה.
גם לדעתי עמוס מדי ..
הייתי מקצצת די הרבה!
מורידה את המכתבי הסכמה,
מורידה את ה'מה קורה להורים'. אפשר אולי להביא ציטוט של רק משפט אחד, חזק ועוצמתי.
הייתי מקטינה את התמונה של הרב, כי לא המראה שלו זה מה שחשוב. (חשוב שיראו, אבל זה לא צריך להיותה אלמנט העיקרי).
* מבחינת המסרים : יש איזשהו בלבול. לא הצלחתי להבין על מה ההרצאה מדברת. הצד הימני מתמקד בהכנת הבית לפסח (לקח אותי לכיוון של טיפים לניקיון ואיך לגייס את הילדים לנקות.)
והצד השמאלי מתמקד בהדרכה הורית.
לדעתי כדאי למקד את המסר של ההרצאה למשפט מחץ אחד, עם פסקה קטנה וקצרה למטה שתפרט קצת יותר, אפשר בצורת שאלות כמו שעשית פה.
לדוג':
'לוקחים את הסמכות לידיים!'
-רוצים ליצור קשר חם וקרוב עם ילידיכם?
-מרגישים שהסמכותיות בורחת לכם מבין האצבעות?
- רוצה שהניקיונות לפסח יזרמו בשמחה וברוגע, אבל הילד שוב עושה מה שהוא רוצה?
הצטרפו לעשרות הורים שכבר הצליחו!
הדרכה מיוחדת, צעד אחר צעד, להנחלת משמעת וסמכות בהנאה ובקלות,
מאת הרב משה שטרן שליט"א.
יום חמישי, כ"א אדר, בשעה 20:30, באולם XYZ.
(כמובן לשחק עם הגדלים של הפונטים וההדגשות כדי ליצור פסקה קריאה עם היררכיה מסוימת.)
מתחת לטקסט אפשר לעשות סטריפ בצבע אחר (סוג של פלאח) של ציטוט אחד, חזק, של הורים שכבר היו. תבחרו מהציטוטים משפט אחד או שניים שטומנים בחובם את הכי הרבה מסר.
ולמטה הייתי עושה אייקונים של 'ההרצאה חינם!' , ' בהסכמת גדולי הרבנים!', 'בסיום ההרצאה תחולק חוברת מעשית למשתתפים'
ולדעתי כדאי , מבחינה גרפית, להקטין קצת את הלוגו, ולטעמי כדאי גם קצת להבהיר כי זה עלול להיראות טיפה כמו מודעת התרמה. אולי רקע קצת יותר בהיר או משהו...
וואו ממש 'חפרתי', אבל הכל מכוונות טובות!!
כי אני כ"כ מכירה את זה שעובדים על משהו ורוצים להגיד כ"כ הרבה, כי זה באמת נושא שיש המון מה להגיד עליו. ולא תמיד רואים מבפנים מה שרואה מישהו מבחוץ שלא מכיר את כל ה'מאחורי הקלעים'. אז אני רק אומרת איך זה היה נראה לי בתור אחת שמסתכלת על המודעה ברחוב / בעיתון..