עזרה הורים בלבד! סקר - איזו מודעה תמשוך אותך יותר להגיע להדרכה?

איזו מודעה תמשוך אותך יותר להגיע להדרכה?

• מודעה מספר 1

הצבעות: 24 72.7%
  • מודעה מספר 2

הצבעות: 2 6.1%
  • מודעה מספר 3

הצבעות: 7 21.2%

• סה"כ מצביעים
    33
  • הוסף לסימניות
אשמח שתבחרו בסקר שלמעלה מה המודעה המוצלחת ביותר - שתגרום לכמה שיותר רצון להגיע להדרכה,
ותעזרו לי מאד אם גם תוסיפו הסבר בהמשך האשכול - למה זה כל כך מושך אתכם?

מודעה 1:

מודעה לשיחה ראשונה - אשדוד - כניסות בתים - כנס 2 + הדרכה לפסח.png

מודעה 2:

ניסיון מודעה לשיחה ראשונה - חדש.png

מודעה 3:

ניסיון מודעה לשיחה ראשונה - חדש2.png

• הוסף לסימניות
לא מבינה בטיב המודעה, אבל לענין הנושא -
אני אישית לא אלך להרצאה אלא אם כן אני שומעת פידבקים מאנשים שאני מכירה
מודעות כאלו - הרחוב מוצף מהם...

• הוסף לסימניות
לא עניתי על הסקר, כי המודעה עמוסה מאד.

אני שואלת רגע:
אם ההדרכה חינמית, מה יש כל כך להסביר באריכות?
זה כבר יותר לפרוספקט הסברה ולא למודעה שקוראת להגיע.

אני למשל הייתי מסוגלת לבוא לכזה דבר חינמי גם בלי מאות שכנועים.

את כל החלק הימני הייתי מורידה ושמה בפרוספקט שיחולק בארוע,
כדי שהורים ירצו להגיע לפעמים הבאות שיערכו בתשלום.

את החלק השמאלי הייתי משאירה עם הכותרת:
הילד שלך עושה מה שהוא רוצה?
בוא תצטרף (הייתי מקצרת טיפה).

בקיצור,
טיפונת קיצוצי מילים.

כי המודעה כבר מושכת מעצם היותה חינמית.
הורים יגידו: הוא נראה בנאדם שיש לו מה להציע,
חוברת הדרכה, ואללה, איזה יופי.
ויגיעו גם ככה.

וזה צעד מעולה למתג את המרצה ואת הארגון.
לערוך כנס כזה חינמי.

בס"ד.

• הוסף לסימניות
קודם כל , כל הכבוד, הצלחת להכניס המון מידע וכיוונים בצורה מאד נעימה לעין, וזה לא דבר קל בכלל! שאפו!

אבל, לענ"ד, זה קצת חוטא למטרה במקרה הספציפי הזה.
גם לדעתי עמוס מדי ..
הייתי מקצצת די הרבה!
מורידה את המכתבי הסכמה,
מורידה את ה'מה קורה להורים'. אפשר אולי להביא ציטוט של רק משפט אחד, חזק ועוצמתי.

הייתי מקטינה את התמונה של הרב, כי לא המראה שלו זה מה שחשוב. (חשוב שיראו, אבל זה לא צריך להיותה אלמנט העיקרי).

* מבחינת המסרים : יש איזשהו בלבול. לא הצלחתי להבין על מה ההרצאה מדברת. הצד הימני מתמקד בהכנת הבית לפסח (לקח אותי לכיוון של טיפים לניקיון ואיך לגייס את הילדים לנקות.)
והצד השמאלי מתמקד בהדרכה הורית.

לדעתי כדאי למקד את המסר של ההרצאה למשפט מחץ אחד, עם פסקה קטנה וקצרה למטה שתפרט קצת יותר, אפשר בצורת שאלות כמו שעשית פה.

לדוג':

'לוקחים את הסמכות לידיים!'
-רוצים ליצור קשר חם וקרוב עם ילידיכם?
-מרגישים שהסמכותיות בורחת לכם מבין האצבעות?
- רוצה שהניקיונות לפסח יזרמו בשמחה וברוגע, אבל הילד שוב עושה מה שהוא רוצה?
הצטרפו לעשרות הורים שכבר הצליחו!

הדרכה מיוחדת, צעד אחר צעד, להנחלת משמעת וסמכות בהנאה ובקלות,
מאת הרב משה שטרן שליט"א.

יום חמישי, כ"א אדר, בשעה 20:30, באולם XYZ.​
(כמובן לשחק עם הגדלים של הפונטים וההדגשות כדי ליצור פסקה קריאה עם היררכיה מסוימת.)

מתחת לטקסט אפשר לעשות סטריפ בצבע אחר (סוג של פלאח) של ציטוט אחד, חזק, של הורים שכבר היו. תבחרו מהציטוטים משפט אחד או שניים שטומנים בחובם את הכי הרבה מסר.

ולמטה הייתי עושה אייקונים של 'ההרצאה חינם!' , ' בהסכמת גדולי הרבנים!', 'בסיום ההרצאה תחולק חוברת מעשית למשתתפים'

ולדעתי כדאי , מבחינה גרפית, להקטין קצת את הלוגו, ולטעמי כדאי גם קצת להבהיר כי זה עלול להיראות טיפה כמו מודעת התרמה. אולי רקע קצת יותר בהיר או משהו...

וואו ממש 'חפרתי', אבל הכל מכוונות טובות!!
כי אני כ"כ מכירה את זה שעובדים על משהו ורוצים להגיד כ"כ הרבה, כי זה באמת נושא שיש המון מה להגיד עליו. ולא תמיד רואים מבפנים מה שרואה מישהו מבחוץ שלא מכיר את כל ה'מאחורי הקלעים'. אז אני רק אומרת איך זה היה נראה לי בתור אחת שמסתכלת על המודעה ברחוב / בעיתון..

• הוסף לסימניות
גם לדעתי המודעה עמוסה מידי כדאי לקצץ במלל (והרבה)

יש מצב כזה שכבר עושים מודעה אז רוצים להכניס את הכל במודעה אחת- כי אם משלמים אז..
יש כ"כ הרבה מודעות כאלה שלא ממש מבדילים בין אחד לשני

לדעתי אם יש תקציב לעשות מודעה אחת שבוע קודם נקיה מאוד
ומודעה שניה שנותנת מידע רלוונטי ונקודתי

ולהדגיש את הבידול המיוחד של ההרצאות ההאלה דווקא!

• הוסף לסימניות
דעתי כקודמיי שהמודעה עמוסה מידי וכדאי לתת מסרים קצרים וקליטים במקום הרבה מלל.
בנוסף - לדעתי כל זמן שדמות המרצה אינה מוכרת (וגם כשמוכרת אבל כ"ש) , התמונה רק נותנת רושם זול יותר. עדיף בלי תמונה.

• הוסף לסימניות
חוץ מקצת פחות מלל אם אפשר גם קצת פחות מאיים
מסכימה איתך לחלוטין,
לקח לי כמה דקות להבין על מה בכלל מדובר,
אם הייתי רואה את זה ברחוב הייתי בטוחה שזה עוד פשקוויל.
וחבל, נראה שיש לו מה להציע.

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל...מתנצלת אם חוזרת על דברי קודמי...
לא הבנתי למה מכוסה מכתב ה"דעת תורה" בעיגול אדום שנראה כמו תמרור עצור מאיים

המכתב תופס חלק נכבד מהמודעה אבל בעיצוב הנוכחי אין כמעט אפשרות לקרוא אותו...

• הוסף לסימניות
טוב, אז בתור אחד שאוהב לתת ביקורת לכולם, אין כמו הדברים האלה בשבילי - סוף סוף מבקשים ממני לעשות את מה שאני אוהב... ועוד אומרים תודה....

הדבר הראשון שתפס אותי זה עודף המידע שמכל הכיוונים צעק עלי, וזה אחרי שהתבוננתי לבקשתך אם היית הולך ברחוב ורואה את המודעה הייתי חושב שהיא נגד פאות....
התמונה דווקא יפה ומעבירה מסר על איש נחמד שנמצא שם, אם כי זה בדרך כלל יותר מקובל במודעות של הרצאות לחוזרים בתשובה ופחות בהרצאות על חינוך!
הצבעים מידי צורמים!! נראה כמו המודעות נגד עישון!
מה הקשר המילים 'דעת תורה' ? של מי של המרצה? בדרך כלל הביטוי הוא לגדולי ישראל - אלא א"כ יש שם מכתבי המלצה של גדולי ישראל, גם אם הכוונה לומר שהכל עפ"י התורה, צריך נוסח יותר מעודן בשביל זה
גם זה שההרצאה ללא תשלום כמעט ולא נראה אלא א"כ מסובבים את הראש בזווית מסוכנת....
זה לדעתי דבר שראוי להדגיש כדי לא לאיים על מי שרואה וחושב ' עוד אחד שרוצה כסף'. לכן צריך הדגשה שזה בחינם. (למרות שלכולם ברור שבהמשך כן יבקשו כסף...)
יש מסרים שחוזרים על עצמם בצורות שונות כגון הדרכה מיוחדת, הטבה מיוחדת,
יש שם קטע - 'הטבה מיוחדת - הדרכה מעשית וכו' ואני לא מבין זה מה שיאמר בשיעור, לא? אז מה ההטבה המיוחדת כאן, הרי זה לא משהו שמחולק בנוסף להרצאה אלא על זה ההרצאה אז מה מיוחד כאן מעבר להרצאה?
התאריך קצת קטן מידי.

אבל עוררת בי חשק לשמוע מה שיש לך! זה נראה שאתה יודע מה אתה רוצה לומר וכיצד להדריך וממש הייתי רוצה לשמוע אותך!!!

• הוסף לסימניות
טוב, אז בתור אחד שאוהב לתת ביקורת לכולם, אין כמו הדברים האלה בשבילי - סוף סוף מבקשים ממני לעשות את מה שאני אוהב... ועוד אומרים תודה....

הדבר הראשון שתפס אותי זה עודף המידע שמכל הכיוונים צעק עלי, וזה אחרי שהתבוננתי לבקשתך אם היית הולך ברחוב ורואה את המודעה הייתי חושב שהיא נגד פאות....
התמונה דווקא יפה ומעבירה מסר על איש נחמד שנמצא שם, אם כי זה בדרך כלל יותר מקובל במודעות של הרצאות לחוזרים בתשובה ופחות בהרצאות על חינוך!
הצבעים מידי צורמים!! נראה כמו המודעות נגד עישון!
מה הקשר המילים 'דעת תורה' ? של מי של המרצה? בדרך כלל הביטוי הוא לגדולי ישראל - אלא א"כ יש שם מכתבי המלצה של גדולי ישראל, גם אם הכוונה לומר שהכל עפ"י התורה, צריך נוסח יותר מעודן בשביל זה
גם זה שההרצאה ללא תשלום כמעט ולא נראה אלא א"כ מסובבים את הראש בזווית מסוכנת....
זה לדעתי דבר שראוי להדגיש כדי לא לאיים על מי שרואה וחושב ' עוד אחד שרוצה כסף'. לכן צריך הדגשה שזה בחינם. (למרות שלכולם ברור שבהמשך כן יבקשו כסף...)
יש מסרים שחוזרים על עצמם בצורות שונות כגון הדרכה מיוחדת, הטבה מיוחדת,
יש שם קטע - 'הטבה מיוחדת - הדרכה מעשית וכו' ואני לא מבין זה מה שיאמר בשיעור, לא? אז מה ההטבה המיוחדת כאן, הרי זה לא משהו שמחולק בנוסף להרצאה אלא על זה ההרצאה אז מה מיוחד כאן מעבר להרצאה?
התאריך קצת קטן מידי.

אבל עוררת בי חשק לשמוע מה שיש לך! זה נראה שאתה יודע מה אתה רוצה לומר וכיצד להדריך וממש הייתי רוצה לשמוע אותך!!!
השקעת עלי רציני... תודה!
ואתה בהחלט מוזמן!! (אם אתה אשדודי...)
ב"ה, יש למה לחכות.

• הוסף לסימניות
השקעת עלי רציני... תודה!
ואתה בהחלט מוזמן!! (אם אתה אשדודי...)
ב"ה, יש למה לחכות.

אני לא אשדודי לצערי..
אתה כזה מיוחד! מקבל באהבה את כל הביקורות כאילו מה זה פירגנו...
אבל זה אומר שאתה מתאים להיות מרצה על חינוך ומשמעת בקלות והנאה!!

• הוסף לסימניות
אני לא אשדודי לצערי..
אתה כזה מיוחד! מקבל באהבה את כל הביקורות כאילו מה זה פירגנו...
אבל זה אומר שאתה מתאים להיות מרצה על חינוך ומשמעת בקלות והנאה!!

חחח...
אם אני נחשב בעיניך מפרגן, אז מה תאמר עליך?!

אבל בינינו, המילים שלך עשו לי טוב על הנשמה. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה