הורים, טשטשו פנים בתמונות שאתם מעלים לאתר.

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו מחברה מייל שהכותרת שלו היתה "פורים בא!!! סתם לשם ההשראה..."
היו שם תמונות של ילדים מחופשים, מכיון שעברתי לא מזמן על אשכול התחפושות משנה שעברה זיהיתי הרבה תמונות שהעלו פה, והם רצות עכשיו במיילים.

אם אתם לא רוצים שהתמונה של הילד שלכם תרוץ בכל הרשת, טשטשו את הפנים!!

• הוסף לסימניות
צרפי ת'קובץ!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
אני רוצה לראות אם שלי שם!!!
מי זה החצוף הזה? באיזו רשות?

• הוסף לסימניות
האמת שאת צודקת, לא חשבתי על זה כשהעליתי תמונה של ביתי.
תודה על תשומת הלב!

• הוסף לסימניות
אתם קצת מצחיקים, במחילה.

למה נראה לכם שלפרוג יש פחות תפוצה מתפוצת מייל?
שמתם לב מהי רשימת הצפיות של האשכול?????

• הוסף לסימניות
תשלחי לי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;950706:
אתם קצת מצחיקים, במחילה.

למה נראה לכם שלפרוג יש פחות תפוצה מתפוצת מייל?
שמתם לב מהי רשימת הצפיות של האשכול?????

יש הבדל גדול מאד!

הבעיה היא לא החשיפה של הילדים, הבעיה היא למי יגיעו התמונות האלו, ומה הוא יחליט לעשות איתם כי הוא יהיה בטוח שזה מגיע מאיזה אתר תמונות חינמי....

חוצמיזה שאני בטוחה שרוב האמהות לא אכפת להם שהילדים שלהם מככבים פה באתר פרוג, אבל הם לא יסכימו בכלל שהילדים יקפצו ממייל למייל.

יש פה באתר הרגשה של משפחתיות, תסכימו איתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;950757:
יש פה באתר הרגשה של משפחתיות, תסכימו איתי.

וזאת בדיוק הבעיה.

אנשים לא מבינים את סדר הגודל של האתר ואת כמות הגולשים בו. (וגם את מגוון סוגי הגולשים...)
אנשים נוהגים להוריד חומר מפרוג ולהפיצו במייל. קיבלתי הרבה מיילים כאלה שזיהיתי שמקורם בפרוג.

צריך פשוט לחשוב על זה ולהזהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה