עזרה הורים לילדים בעלי לקויות שונות - אנא, עזרתכם!

• פותח הנושא קן
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במסגרת לימודי התואר ראשון שלי אני עורכת מחקר העוסק ברווחתם הנפשית של הורים לילדים בעלי לקויות שונות

אשמח אם תוכל/י להקדיש מספר דקות מזמנך ולענות לי על השאלון הבא.
לשאלות אין תשובות נכונות או לא נכונות חשובה רק דעתך האישית. השאלון אנונימי, ואין צורך להזהות.
אשמח אם תוכל/י לענות על השאלון בקישור הבא:
https://forms.gle/oTjSesborQtVb3cUA

יישר כח והצלחה רבה בכל,

• הוסף לסימניות
שלום לך, וסליחה שאני מתערבת
השאלון הזה מסתובב בעבודות סמינריון כבר כמה שנים
בטוחה שכל המנחות מכירות אותו בעל פה
הוא ארוך מאוד ומתיש (אני עצמי עניתי עליו כבר פעמיים ולא מסוגלת לחשוב על עוד פעם)
בין אם זו את שכותבת ובין אם את נעזרת,
הייתי מציעה לך לנסח שאלון חדש הוא לא פיירי כלפי העונות (בשל אורכו ורמת ה"תסבוך" שלו)
לך יהיה יותר קל לנסח שאלון חדש מאשר לחפש 30+ הורים לענות עליו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב
תודה!

• הוסף לסימניות
שלום לך, וסליחה שאני מתערבת
השאלון הזה מסתובב בעבודות סמינריון כבר כמה שנים
בטוחה שכל המנחות מכירות אותו בעל פה
הוא ארוך מאוד ומתיש (אני עצמי עניתי עליו כבר פעמיים ולא מסוגלת לחשוב על עוד פעם)
בין אם זו את שכותבת ובין אם את נעזרת,
הייתי מציעה לך לנסח שאלון חדש הוא לא פיירי כלפי העונות (בשל אורכו ורמת ה"תסבוך" שלו)
לך יהיה יותר קל לנסח שאלון חדש מאשר לחפש 30+ הורים לענות עליו.
בהצלחה!
עניתי
לי זה לא נראה ארוך
היה ממש פשוט וברור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה