עזרה הורים לילד אלרגי וגרים בפתח תקווה?? התפקדו!!

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 3 עם אלרגיה מסכנת חיים לבוטנים ואגוזים.
יש לו סייעת רפואית צמודה בגן מטעם העירייה.
קרה שהסייעת לא יכלה להגיע וחששתי מאוד לשלוח את הילד לגן, הגננת אמרה לי שאשלח והיא והסייעות של הגן ישגיחו עליו.
לא שאני לא סומכת עליהם, אבל אני לא רגועה, קשה מאוד ל 3 גננות לשמור על 35 ילדים(בנים!!) וגם השגחה פרטנית לילד אלרגי!

הבוקר דיברתי עם האגף התורני בעיריית פ"ת, היא אמרה שאם הסייעת לא יכולה לבוא מבחינתינו אל תשלחי את הילד.

חשבתי אולי אפשר להתאגד כל ההורים ולשלוח מכתב, מייל, עצומה, הפגנה... לעירייה שישנו את הנוהל הזה.
הבנתי שזה לא עובד ככה בכל העיריות...
בשאר העיריות הסייעת מודיעה לאגף והם משבצים סייעת מחליפה.
למישהו יש רעיון בעניין?
חייב, פשוט חייב להילחם על זה :mad:

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 3 עם אלרגיה מסכנת חיים לבוטנים ואגוזים.
יש לו סייעת רפואית צמודה בגן מטעם העירייה.
קרה שהסייעת לא יכלה להגיע וחששתי מאוד לשלוח את הילד לגן, הגננת אמרה לי שאשלח והיא והסייעות של הגן ישגיחו עליו.
לא שאני לא סומכת עליהם, אבל אני לא רגועה, קשה מאוד ל 3 גננות לשמור על 35 ילדים(בנים!!) וגם השגחה פרטנית לילד אלרגי!

הבוקר דיברתי עם האגף התורני בעיריית פ"ת, היא אמרה שאם הסייעת לא יכולה לבוא מבחינתינו אל תשלחי את הילד.

חשבתי אולי אפשר להתאגד כל ההורים ולשלוח מכתב, מייל, עצומה, הפגנה... לעירייה שישנו את הנוהל הזה.
הבנתי שזה לא עובד ככה בכל העיריות...
בשאר העיריות הסייעת מודיעה לאגף והם משבצים סייעת מחליפה.
למישהו יש רעיון בעניין?
חייב, פשוט חייב להילחם על זה :mad:
תגיד תודה שיש לכם בכלל סייעת..
אין דבר כזה סייעות מחליפות כי גם בקבועות יש מחסור גדול

גם אם הגננת מבטיחה 'תשלח ואני אשמור' אין לה שום אחריות, האחריות היא של ההורים בלבד

אם יכול לעזור אני מיודד עם הרב גינת ואני יכול לנסות לברר אצלו מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
אם יכול לעזור אני מיודד עם הרב גינת ואני יכול לנסות לברר אצלו מה אפשר לעשות
אולי זה יעזור, יזיז משהו... אי אפשר לדעת.
ראש העיר מאוד קשוב לתושבים, פניתי אליו לגבי זה בעבר ולא ממש יצא מזה משהו.
חשבתי אולי אם עוד הורים כמוני יפנו אליהם, אולי זה יצליח לנו!!!

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה סייעות מחליפות כי גם בקבועות יש מחסור גדול
בשאר העיריות הבנתי שיש, גם באגף הכללי של פתח תקווה הפקידה שם אמרה לי היום שאם יש סייעת מחליפה פנויה הם שולחים.
רק באגף התורני אמרו לי שאין סיייעות מחליפות.
ובלי קשר אני לא מבינה למה יש מחסור, יש המון ביקוש לעבודה כסייעת רפואית, אולי הם פשוט לא מוכנים לקבל אותן...

• הוסף לסימניות
בשאר העיריות הבנתי שיש, גם באגף הכללי של פתח תקווה הפקידה שם אמרה לי היום שאם יש סייעת מחליפה פנויה הם שולחים.
רק באגף התורני אמרו לי שאין סיייעות מחליפות.
ובלי קשר אני לא מבינה למה יש מחסור, יש המון ביקוש לעבודה כסייעת רפואית, אולי הם פשוט לא מוכנים לקבל אותן...
אני יודע שיש מחסור כרוני ארצי
אולי זה מחוסר תקציב אין לי מושג
אצלינו כל הצוותים עוברים הכשרה והורה חייב לשלוח מזרק על מקרה שלא יבוא

• הוסף לסימניות
מקפיצה ,
מכירה מקרוב ילד כזה .
אין כמו הכח של אחדות הורים .
בהצלחה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה