מידע שימושי הורי החתן והכלה והחתן והכלה - מה תדרשו מהצלם שלכם! לא לפרסם ברשת כלל.

• הוסף לסימניות
לאחרונה נודע לי כי בכל מיני מקומות מתפרסמים תמונות של חתן וכלה שהתארסו עם השמות ומקומות הלימוד

מתפרסמות הסרטות של עבודות של הצלמים מהחתונה בו רואים את מהלך החתונה כולל ריקודי נשים

וגם מתפרסמות תמונות של מוצעים לשידוכים עם כל הפרטים ועם כל הדרישות

וכל זה לכל מאן דבעי, לכל מי שמבקש לצפות, לראות

ולכן תדרשו מכל מי שמצלם, - בתנאי שזה נשאר בבית - במשרד. ולא עולה לשום רשת!!! לא יוטיוב לא אינסג ולא ואטצ

הורים של החתן והכלה וכן החתן והכלה, האחריות עליכם!!!

ועליכם מוטלת האחריות שאורחים בחתונתכם לא יופצו ברחבי הרשת לכל מאן דבעי.

ובוודאי שלא יפרסמו את עבודות הצילום וההסרטה מבלי לשאול אותכם, ואתם תעברו על זה קודם.

לכאורה לא מספיק שהחתן והכלה מסכימים או אחד מהצדדים, צריך שכל הצדדים יסכימו, ובאם זהב ריקודי נשים לא יעזור כלום!

• הוסף לסימניות
לאחרונה נודע לי כי בכל מיני מקומות מתפרסמים תמונות של חתן וכלה שהתארסו עם השמות ומקומות הלימוד

מתפרסמות הסרטות של עבודות של הצלמים מהחתונה בו רואים את מהלך החתונה כולל ריקודי נשים

וגם מתפרסמות תמונות של מוצעים לשידוכים עם כל הפרטים ועם כל הדרישות

וכל זה לכל מאן דבעי, לכל מי שמבקש לצפות, לראות

ולכן תדרשו מכל מי שמצלם, - בתנאי שזה נשאר בבית - במשרד. ולא עולה לשום רשת!!! לא יוטיוב לא אינסג ולא ואטצ

הורים של החתן והכלה וכן החתן והכלה, האחריות עליכם!!!

ועליכם מוטלת האחריות שאורחים בחתונתכם לא יופצו ברחבי הרשת לכל מאן דבעי.

ובוודאי שלא יפרסמו את עבודות הצילום וההסרטה מבלי לשאול אותכם, ואתם תעברו על זה קודם.

לכאורה לא מספיק שהחתן והכלה מסכימים או אחד מהצדדים, צריך שכל הצדדים יסכימו, ובאם זהב ריקודי נשים לא יעזור כלום!
זה לא לגמרי לא חוקי.

• הוסף לסימניות
זה לא לגמרי לא חוקי.
למה?

אולי, באם החתן והכלה פרסמו זאת, שזה ייתכנות לפי ההתנהגות שרואים בחלק מהסרטונים, הלא כל כך מקובלת אצל כולם, וכל העולם צריך לראות...

אבל עדיין ההורים יכולים להתרות הן בצלמים והעורכים והן בילדיהם-:(

ובכל זאת זה קריאה לכל מי שלא רוצה לשתף פעולה עם הרשת האלקטרונית ותחלואיה, להתרות הן בפרסום מאורסים עם תמונות באינס
והן בפרסום סרטונים של חתונות ביוטי
והן בפרסום שמות של מוצעים לשידוכים עם ה"תמונות" ועם כל הדרישות - בוואצ.

• הוסף לסימניות
יש להכניס סעיף בחוזה עם הצלם / מסריט האוסר עליהם להעלות לרשת. רובם ככולם יקבלו את זה בהבנה.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר

מכירה זוג שהחתימו את הצלם שהוא לא מעביר/מעלה/מפרסם אפילו לא חלקיק של תמונה/סרטון ובכל אופן הזוג זכה לפרסום

ידוע להם שזה לא חוקי וכו'

אבל להתחיל להכנס לכל הפרוצדורה זה חתיכת כאב ראש-לא יודעת אם התייאשו בסוף

• הוסף לסימניות
גם אנחנו לקחנו מסריט ידוע למחרת קבלנו דרישות שלום שהצלם העלה בסטטוס
הכלה שלנו דברה איתו למה הוא העלה הוא עונה היה נראה לי שזה לא אכפת לכם
הוא כמובן התנצל אבל כדאי לפני כן לסכם

• הוסף לסימניות
למען האמת צלמים מעלים את זה לרשת בשביל פירסום שלהם............ כי אנשים בכל מקרה רוצים לראות תוצאות עוד לפני שסיכמו עם הצלמים....(דרך יוטיוב וכו) וזה נכון שצלמים צריכים קודם כל לשאול את הבן אדם עם הוא מסכים וכו.......
אבל יש תופעה שעכשין מאוד ניכנס בעידן הקרונה וזה חתונות זום ובעצם אנשים מיסתכלים דרף קישור ליוטיוב וצלם אין שליטה על זה (אלא עם כן זה תוספת מחיר וכ)
אי משווה את התופעה הזאת להפצת אלובומים של זמרים ללא רשות וזמרים מאוד כעוסים על כך שאנשים ללא תשימת לב מעתיקים ללא רשות וכו...... אבל איך אומרים זה הדור היום והכל מופץ ברשתות החברתיות וזה מביא נזק עצום!!! פשוט אנשים צריכים לקבל על עצמם החלטה שפשוט לא לצפות וכו ....אלא עם כן לשאול את הצלם הם הזוג הסכים להם וכו.....

• הוסף לסימניות
אני מתעסק עם צלמים ומסריטים.
כולם יודעים שאין להוציא סרטים ותמונות. אחרת, זו תהיה הפעם אחרונה שאנחנו יחד.
הגדיל לעשות, טיפש מטופש שיצר קשר עם אחד הצלמים והבטיח לו כסף רב עם יעביר לו את הצילומים שלי...
אל דאגה. הצלם עשה חשבון פשוט עם מי עדיף לו להתעסק.

• הוסף לסימניות
גם כשהם לא מעלים לרשת, מאוד מצוי שהם שולחים לחתן וכלה אחרי החתונה דוגמאות של קליפים או אלבומים דיגיטלים של אחרים כדי לקבל השראה ודוגמאות, והם כמובן כותבים ומבקשים למחוק מיד ולא להעביר.
א. זה פשע בפני עצמו.
ב. מכאן ועד שזה יעבור הלאה זה לא מופקע.

• הוסף לסימניות
גם כשהם לא מעלים לרשת, מאוד מצוי שהם שולחים לחתן וכלה אחרי החתונה דוגמאות של קליפים או אלבומים דיגיטלים של אחרים כדי לקבל השראה ודוגמאות, והם כמובן כותבים ומבקשים למחוק מיד ולא להעביר.
א. זה פשע בפני עצמו.
ב. מכאן ועד שזה יעבור הלאה זה לא מופקע.
אני חייבת לתת קרידיט לצלם יונתן הלפרין שביקשתי שנראה חלק מהעבודות שלו אז הוא הגיע עד אלינו ובתוך מחשב שלו הוא הראה לנו את מה שהוא עשה בו במקום כך שלא יכולנו לצפות במחשב שלנו .......מלבד זאת צלם ומסריט מטורף!!!!
זה נקרא האיש ועבודדדדה שנעשת בשלמות!!!

• הוסף לסימניות
זה אמיתי?
רוצה לדעת את הקיף התופעה -
רבע, חצי, רוב?
אנחנו ממש לפני חתונה שהצד השני סגר מזמן עם הצלם וחשוב לי לדעת כדי לשים דברים על דיוקם ולא לקפוץ מכמה נדירים, מיוחדים שעושים זאת.
אנא תשובה מידיעה מוחלטת.

• הוסף לסימניות
זה אמיתי?
רוצה לדעת את הקיף התופעה -
רבע, חצי, רוב?
אנחנו ממש לפני חתונה שהצד השני סגר מזמן עם הצלם וחשוב לי לדעת כדי לשים דברים על דיוקם ולא לקפוץ מכמה נדירים, מיוחדים שעושים זאת.
אנא תשובה מידיעה מוחלטת.
אם מסכמים ומתנים זאת מראש בצורה נחרצת שאינ משתמעת לשני פנים, בגדול הבעיה נפתרה.
תמיד יש גנבים ורמאים, אך זה ממש מיעוט.
לסכם ברור ברור ברור...... שלא יהיה פתח לטענות !!!!

• הוסף לסימניות
אם מסכמים ומתנים זאת מראש בצורה נחרצת שאינ משתמעת לשני פנים, בגדול הבעיה נפתרה.
תמיד יש גנבים ורמאים, אך זה ממש מיעוט.
לסכם ברור ברור ברור...... שלא יהיה פתח לטענות !!!!
תודה
אני שואלת מה הקיף התופעה אם לא מסכמים.
קשה להאמין שרב הצלמים מעלים ללא רשות מפורשת שגם מהווה עברה על החוק.

• הוסף לסימניות
תודה
אני שואלת מה הקיף התופעה אם לא מסכמים.
קשה להאמין שרב הצלמים מעלים ללא רשות מפורשת שגם מהווה עברה על החוק.
זהו שכאן תאלצו להתבדות.
אם לא סיכמתם מראש בצורה ברורה, רבים עד מאד הסיכויים שתמונות יופיעו פה ושם, כי גם אם הוא לא מעלה לאתר רשמי בראש כל חוצות, זה נמצא אצלו והוא שולח במייל דוגמאות כדי להראות למי שרוצה להתרשם מעבודתו, ומכאן הדרך קצרה לד"ש חם מפלוני שראה אצל אלמוני תמונות של בת דודה שהתחתנה לפני שנתיים.....

• הוסף לסימניות
אנחנו לא סיכמנו כלום
וגם לא פירסמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה