דרוש מידע הורמון גדילה NGENLA אנגנלה

• הוסף לסימניות
הבן שלי (13) אובחן עם חסר גבולי בהורמון גדילה. (7)
אנדוקרינולוגית המליצה על הורמון גדילה חד שבועי בשם NGENLA (במקום הגנוטרופין הניתן כל יום)
זקוקה בדחיפות לכל מידע בנושא גם כללי וגם מניסיון אישי.
המון תודה!!

• הוסף לסימניות
הבן שלי (13) אובחן עם חסר גבולי בהורמון גדילה. (7)
אנדוקרינולוגית המליצה על הורמון גדילה חד שבועי בשם NGENLA (במקום הגנוטרופין הניתן כל יום)
זקוקה בדחיפות לכל מידע בנושא גם כללי וגם מניסיון אישי.
המון תודה!

• הוסף לסימניות
זה מה שמקבלים בזריקות במרפאה?
או שזה ביתי כמו היומי?

• הוסף לסימניות
אני יכול להעיד מנסיוני האישי אך ורק על הורמון גדילה (במקרה שלי זה היה נורדיטרופין אבל זה אותו חומר כמו הגנוטרופין), זה עבד פצצה, בלי תופעות לוואי, (צריך לזכור שלא מדובר במזרז גדילה שזה הורמון התבגרות שמעודד הבשלה וממילא גדילה אלא הורמון גדילה בעצמו),
גבהתי עם זה במשך 3 שנים 30-35 ס"מ!!! זה פשוט מהפך. שימוש נעים ונוח, אני ממליץ בחום.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 12 לוקח את ההורמון הזה כבר שנה
הכול תקין ברוך השם, גובה יפה מאוד
ב"ה!!
תודה על השיתוף!!
הוא עם/ללא חוסר בהורמון גדילה?
אני מטפלת כרגע בשני ילדים:
אחת ללא חוסר בהורמון- מקבלת גנוטרופין
אחד עם חוסר גבולי - מקבל אנג'נלה
מעניין אותי לשמוע מאחרים האם וכמה רואים שיפור ואם יש הבדל בתוצאות בין ילדים עם חוסר ובלי.

• הוסף לסימניות
ב"ה!!
תודה על השיתוף!!
מעניין אותי לשמוע מאחרים האם וכמה רואים שיפור ואם יש הבדל בתוצאות בין ילדים עם חוסר ובלי.
הבת שלי גם נמוכה ואישרו לה את היומי (אין לה חוסר בהורומון גדילה). למה לא מאשרים לכולם את השבועי?
מסכנים. למה לדקור כל יום? ואיך הילדים משתפים עם זה פעולה.
היא ממש צעירה רק בת 6

• הוסף לסימניות
למה לא מאשרים לכולם את השבועי?
אני לא חושבת זה עניין טכני או כלכלי אלא רפואי.
רק כשיש חוסר בהורמון גדילה ניתן לקבל את השבועי אחרת זה לא יעזור.
למה לדקור כל יום? ואיך הילדים משתפים עם זה פעולה.
הדקירה היא מינימלית וכמעט לא מכאיבה, לפעמים לא מורגשת בכלל- תלוי באופן ההזרקה.
עושים את זה כמו משחק: קוראים לזה "חותמת" ויש גם מסתיר מחט...
צביטה קטנה מכאיבה יותר...
אני חושבת שזה בעיקר תלוי באיך אנחנו מתווכים את זה לילד.
במקרה שלי הילדים כבר גדולים 11-13 וזה כבר האינטרס שלהם לגבוה ומבינים את הצורך גם אם זה פחות נעים.

• הוסף לסימניות
בהקשר לזה אנחנו אמורים להתחיל את הזריקות, ולא קיבלנו הדרכה איך מזריקים, האם זה קריטיי או מספיק שאני קוראת את ההוראות (רגילים להזריק ולהשתמש בעט מזרק מטיפולי פוריות)

• הוסף לסימניות
בהקשר לזה אנחנו אמורים להתחיל את הזריקות, ולא קיבלנו הדרכה איך מזריקים,
לדעתי ההדרכה חשובה מאד.
עד לפני כשבוע חברת פייזר ביצעה את ההדרכות בזום/בטלפון. קיבלנו גם ערכה עם הסבר מצולם ומפורט ונרתיק מיוחד למזרק.
הבנתי מהם שהשרות כבר לא ניתן דרכם וההדרכה מתבצעת ע"י אחות קופ"ח. לא בטוח שאופן ההזרקה של זריקות פוריות זהה.

• הוסף לסימניות
זה הבעיה, שהרופא נתן מספר של פייזר והם טוענים שכבר לא עושים הדרכה וזה אחיות בקופ"ח, ובקופ"ח האחיות אומרות שלא יודעות ואין להן מושג.. אז כבר שבוע לא התחלנו כי אין הדרכה..

• הוסף לסימניות
תודה על המענה!!
לפני כמה שנים? ובאיזה גיל התחלת לקחת?
התחלתי בגיל 16.5 למשך שלוש שנים זה, התחלתי לפני בערך 9 שנים. (הגיל שבו התחלתי הוא די נדיר כי רוב האנשים בגיל הזה הם עם גיל עצמות מבוגר ואצלי בחסד ה' עליי היה גיל עצמות של ילד בן 12-13)

• הוסף לסימניות
יש להם הדרכה בסרטון מאד ברור
הרופא אמור לתת קישור וקוד כניסה
תבקשו לו
אנחנו רואים אותו שיפור בנורדיטרופין גנוטרופין ואנג'נלה
קצת פחות מ חצי ס"מ לחודש
הוא גובה קבוע בהתאם לאחוזון 10

• הוסף לסימניות
יש ל
ב"ה!!
תודה על השיתוף!!
יש לו חוסר

• הוסף לסימניות
זה הבעיה, שהרופא נתן מספר של פייזר והם טוענים שכבר לא עושים הדרכה וזה אחיות בקופ"ח, ובקופ"ח האחיות אומרות שלא יודעות ואין להן מושג.. אז כבר שבוע לא התחלנו כי אין הדרכה..
אני מחר הולכת לרופאה לקבל הנחיות להזרקה.
הרופאה אמרה לי לבוא עליה (קבעו לי במיוחד תור להדרכה)

• הוסף לסימניות
התחלתי בגיל 16.5 למשך שלוש שנים זה, התחלתי לפני בערך 9 שנים. (הגיל שבו התחלתי הוא די נדיר כי רוב האנשים בגיל הזה הם עם גיל עצמות מבוגר ואצלי בחסד ה' עליי היה גיל עצמות של ילד בן 12-13)
האם היה לכם חסר הורמון גדילה? זה משנה את כל התמונה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה