עזרה הושיעה - מחברת ******קאר

שלום יש למישהו פרטי יצירת קשר עם חברת מאי קאר בנוגע לתאונה ?

שלום יש למישהו פרטי יצירת קשר עם חברת מאי קאר בנוגע לתאונה ?

אוקיי, אבל מה עושים כשהם פשוט משקרים. בתמונה שצירפתי בהודעה הראשונה שלי רואים בבירור שיש רק קילוף צבע, ואילו הם הביאו חוות דעת שמדברת על עבודות פחחות וחשמל, ועל כנף שניזוק. פשוט שקרים. צירפתי צילום של הקשקוש. מה עושים איתם ?
תבקש מהם את טופס סיכום העבודה המקורי של המוסך שתיקן. ותאריכים מקוריים. תתעקש על זה.
ספויילר. אין להם.

אז גם אני סבלתי מאחת החברות הללו,
גם אצלי הם שלחו נציג ודרשו כמדומני 2500, וכשאמרתי שאני רוצה הוכחה שכך עלות התיקון שלחו שמאי והסיפור הסתיים ב7000 [עשו לי הנחה במקום 7500].
האמת, הם אפילו לא שלחו קבלה על התשלום הזה.

בכל מקרה, הסיפור הזה חסך לי הרבה מאד כסף,
כי מאותו זמן פשוט הפסקתי לקחת מהם רכבים, שעד אז הייתי שוכר בממוצע כמה מאות ש"ח בכל חודש.

אבל, בשורה התחתונה, ואני יודע שאולי יהיה קשה לחלק מהנתבעים לקרוא את זה
[וחוויתי את זה על עצמי ולקח לי הרבה זמן לקבל את זה]
בתור חברה שבכל רגע נתון יש להם עשרות אם לא מאות רכבים בהשכרה,
ובכל יום מתעסקים עם מאות ואלפי שוכרים -
אני לא באמת מצפה שהם ילכו לבדוק את היושר של כל אדם ואדם ויסמכו על כל מה שהוא אומר,
כנראה שיש איזשהו פרוטוקול התנהלות במקרי נזק וככה הם עובדים..

אני לא בא להצדיק מקרים של התנהלות לא ישרה או לא חוקית,
אבל אופן ההתנהלות הכללי שבו כאשר לקוח מסרב לשלם ודורש הוכחות וכו' אז שולחים שמאי אולי יש בזה מקצת הגיון.

אל תצעקו עליי, בעצמי שילמתי להם 7000 ש"ח.

באגב,
שילמתי על ביטול השתתפות, אבל אמרו שהוא לא כולל מרכב תחתון..

למעשה,
כל מי ששוכר מהם רכב [וכל מי שמחזיק רכב או ששוכר מכל חברה שהיא] צריך להיות מודע לסיכונים, שלא נחווה אף פעם אמן.

באגב,
למיטב ידיעתי כל ביטוח בעולם! כולל תוכנית ביטול השתתפות עצמית 'אינה' מכסה מרכב תחתון
(ורובם 'אינם' כוללים צמיגים ושמשות אא"כ כתוב מפורשות...)

למיטב ידיעתי כל ביטוח בעולם! כולל תוכנית ביטול השתתפות עצמית 'אינה' מכסה מרכב תחתון
(ורובם 'אינם' כוללים צמיגים ושמשות אא"כ כתוב מפורשות...)
יתכן מאד,
לא אמרתי את זה בתור תלונה עליהם.
רק חשוב ששוכרים יהיו מודעים.. שלא נצטרך

באגב,
בכל חברות ההשכרה הביטול לא כולל מרחב תחתון. אבל אולי אפשר לבוא אליהם בטענה שיוכיחו שזה קרה אצלך ולא קודם הרי אף אחד לא מרים את הרכב על ליפט כדי לבדוק את הרכב מלמטה לפני השכרה כולל כל חברות ההשכרה.

בכל חברות ההשכרה הביטול לא כולל מרחב תחתון. אבל אולי אפשר לבוא אליהם בטענה שיוכיחו שזה קרה אצלך ולא קודם הרי אף אחד לא מרים את הרכב על ליפט כדי לבדוק את הרכב מלמטה לפני השכרה כולל כל חברות ההשכרה.
כן, אבל לא היה רלוונטי..
הדיווח על הנזק הגיע ממני כיון שאני ידעתי שאני הזקתי אותו.
באמת אף אחד לא יודע מה היה המצב שם לפני זה..
לא משנה,
הכל מאחורינו ב"ה

אז גם אני סבלתי מאחת החברות הללו,
גם אצלי הם שלחו נציג ודרשו כמדומני 2500, וכשאמרתי שאני רוצה הוכחה שכך עלות התיקון שלחו שמאי והסיפור הסתיים ב7000 [עשו לי הנחה במקום 7500].
האמת, הם אפילו לא שלחו קבלה על התשלום הזה.

בכל מקרה, הסיפור הזה חסך לי הרבה מאד כסף,
כי מאותו זמן פשוט הפסקתי לקחת מהם רכבים, שעד אז הייתי שוכר בממוצע כמה מאות ש"ח בכל חודש.

אבל, בשורה התחתונה, ואני יודע שאולי יהיה קשה לחלק מהנתבעים לקרוא את זה
[וחוויתי את זה על עצמי ולקח לי הרבה זמן לקבל את זה]
בתור חברה שבכל רגע נתון יש להם עשרות אם לא מאות רכבים בהשכרה,
ובכל יום מתעסקים עם מאות ואלפי שוכרים -
אני לא באמת מצפה שהם ילכו לבדוק את היושר של כל אדם ואדם ויסמכו על כל מה שהוא אומר,
כנראה שיש איזשהו פרוטוקול התנהלות במקרי נזק וככה הם עובדים..

אני לא בא להצדיק מקרים של התנהלות לא ישרה או לא חוקית,
אבל אופן ההתנהלות הכללי שבו כאשר לקוח מסרב לשלם ודורש הוכחות וכו' אז שולחים שמאי אולי יש בזה מקצת הגיון.

אל תצעקו עליי, בעצמי שילמתי להם 7000 ש"ח.

באגב,

למעשה,
כל מי ששוכר מהם רכב [וכל מי שמחזיק רכב או ששוכר מכל חברה שהיא] צריך להיות מודע לסיכונים, שלא נחווה אף פעם אמן.
וזה מצדיק לשלוח בתקופה אחת ל 2 משפחות מבני ברק דרישת תשלום ע"ס של למעלה מ60,000 ₪ עבור "נזקים"?

וזה מצדיק לשלוח בתקופה אחת ל 2 משפחות מבני ברק דרישת תשלום ע"ס של למעלה מ60,000 ₪ עבור "נזקים"?
אני לא הצדקתי כלום וכתבתי את זה,
כתבתי באופן כללי,
אני לא מכיר את הפרטים ולא יודע כלום.

לא הבנתי
במקום 2500 הם רצו 7500?
או שהייתה לך טעות.
אכן, כלומר כיוון שלא הסכמתי לשלם סתם כך ורציתי הוכחה מקצועית [אולי אפילו ביקשתי שמאי, אינני זוכר אך לדעתי הופתעתי] אז הם מבחינתם שלחו שמאי עם דרישת תשלום גבוהה

בידוע שיש חברת השכרה במודיעין עילית שהם מפילים תיקים על אנשים ולא עוזבים אותם עד כדי תביעות.
שמעתי מכמה וכמה אנשים שניזוקו. יש להיזהר מהחברה הזאת.
חכם עיניו בראשו יברר טוב טוב ממי הוא שוכר רכב.
אני מתנצלת אם הוצאתי שם רע על ההשכרה הלא נכונה, יש כמה השכרות שנראות ****קאר ולא התכוונתי לסיטי קאר. פשוט מומלץ לבדוק את מי לוקחים

לא הבנתי, השתתפות עצמית ע"פ חוק מוגבלת ל2000 ש"ח לכל אזור נזק, איך הגיעו ל7500? גם אם זה סדר גודל של 100000 ש"ח אי אפשר לגבות ממך יותר מ2000 ש"ח.
עצתי היא לפנות בהקדם לפורום להגנת הצרכן החרדי ( ר' איצ'ה דזיאלובסקי ) שאגב נשמח אם מישהו יעלה את כתובת המייל שלהם, או למוקד סיוע משפטי של משרד המשפטים - שיל שירות יעוץ לאזרח(פחות יעיל מהפורום להגנת ).

לא הבנתי, השתתפות עצמית ע"פ חוק מוגבלת ל2000 ש"ח לכל אזור נזק, איך הגיעו ל7500? גם אם זה סדר גודל של 100000 ש"ח אי אפשר לגבות ממך יותר מ2000 ש"ח.
עצתי היא לפנות בהקדם לפורום להגנת הצרכן החרדי ( ר' איצ'ה דזיאלובסקי ) שאגב נשמח אם מישהו יעלה את כתובת המייל שלהם, או למוקד סיוע משפטי של משרד המשפטים - שיל שירות יעוץ לאזרח(פחות יעיל מהפורום להגנת ).
אני כבר מחלתי להם ממזמן,
אם יש למישהו הליך פתוח רצוי שיבדוק

לגבי החברה הסגולה:
היו לי כמה פעמים שהם ניסו לחייב אותי בתשלומים שונים. בכל פעם הבהרתי לנציג בקשיחות המקסימלית, שאם הם מעזים לגבות פרוטה אחת מכרטיס האשראי שלי בלי שהסכמתי במפורש - אנחנו ניפגש בבית המשפט לתביעות קטנות. זה עבד לי תמיד. בסופו של דבר, גם אף פעם לא חויבתי בשום קנס.
בכל הפעמים הסברתי להם היטב מדוע הנזק שהם מנסים לטפול עלי - לא קשור אלי בכלל, ולכן הזהרתי אותם שלא יגבו מכרטיס האשראי שלי כלום. ואכן, הם מעולם לא חייבו שום דבר.

סתם לדוגמא: באחת הפעמים הם טענו שהמצבר נגמר כי השארתי את האור דולק. תוך כדי שיחה עם הנציג יצאתי מיד לכיוון הרכב, ואכן ראיתי את השוכר שלקח לאותה שעה עומד בחוסר אונים ליד הרכב שלא הניע. ניגשתי מיד לרכב עם מצלמה ביתית, וצילמתי את הכפתור של הדלקת האור שהוא נמצא על מצב אוטומט - מה שאומר שהוא אמור לכבות עם כיבוי הרכב, וכמובן שלא להגיע למצב של חיסול המצבר. הודעתי לנציג שברגע זה יש לי תיעוד ברור שאין לנזק קשר אלי - ושלא יעיזו לחייב אותי, וכך היה.

אבל כרגע זה בכלל לא משנה...

סיטי קאר מעלה מחירים ! החל מהיום ב12 - 25/3

מבדיקה שערכתי ל20 ההזמנות ששכרתי החודש (משני החברות )

יצא לי שבחברת סיטי קאר יותר יקר ממיי קאר בכ25-30% !!! (בשבילי זה הפרש של כ800 ש"ח לחודש!)

(מלבד שלנהג חדש / צעיר זה יותר יקר כל שעה ב3 ש"ח)

אני שוקל ברצינות לעבור רק למיי קאר (אפי' שיש להם פחות פריסת הרכבים....)

תחתמו ותפרסמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה