הושיעו! הג'ימייל זורק אותי שוב ושוב ודורש סיסמה

• הוסף לסימניות
תופעה מעצבנת בימים האחרונים.
המייל פתוח, אחרי שעה אני ניגשת למחשב ופתאום הופס, אני בחוץ ומתבקשת להקליד את הסיסמה.
אני מקלידה והוא דורש שאזהה את האותיות.
זהו, שאני לא רואה את האותיות המבולגנות הללו בכלל.
בעלי נקרא אל הדגל והוא רץ למשרד ומנסה להיכנס דרך המחשב שלו.
שם ב"ה מופיעות לו האותיות (הוא הסביר לי שמשהו במחשב שלי לא מעודכן לכן לא מופיעות אצלי האותיות)
אני מקלידה שוב את הסיסמה, יופי אני בפנים מתמיילת לפי הצורך.
יום למחרת שוב אני נזרקת ככה באמצע היום.
לא תמיד בעלי זמין להושיעיני וגם זה נורא מעליב להיזרק בחשדנות כזו מתיבת המייל שלי:( אבל אם נשאיר את הרגשות הפגועים בצד, מה קורה פה?
מישהו יודע?
אולי מישהו או איזו תוכנה מנסים לחדור למייל שלי?
מישהו כאן נתקל בתופעה ויכל לה?
אודה מאוד לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
1. לסמן בV בתיבת הכניסה את האפשרות: הישאר רשום.
2. מה התאריך במחשב?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להכנס ל"פרטים" בצד שמאל למטה ותראי אם היו כניסות למייל מכתובת IP נוספת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;918273:
1. לסמן בV בתיבת הכניסה את האפשרות: הישאר רשום.
2. מה התאריך במחשב?
תמיד הוי שלי מסומן, תמיד.
התאריך:19 בדצמבר

• הוסף לסימניות
24:08

• הוסף לסימניות
האם נכנסים למייל זה מכמה מקומות באופן קבוע?
כמו"כ, האם שולחים ממנו כמויות גדולות (מעל 500 בפעם אחת)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;918456:
האם נכנסים למייל זה מכמה מקומות באופן קבוע?
כמו"כ, האם שולחים ממנו כמויות גדולות (מעל 500 בפעם אחת)?
משני מקומות לכל היותר,
ולא שלחתי מעולם כמויות גדולות של למעלה מ500 (כמה עשרות כן)

• הוסף לסימניות
לפעמים כשנכנסים משני מקומות הוא מנתק מהמיקום הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה