כללי הושיעו! הודעת אזהרה על פרופיל צבע בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
הודעת האזהרה המצורפת מופיעה לי בפתיחת קובץ חשוב המיועד להדפסה בשבוע הבעל"ט. מה צריך לעשות?
(אני מעונינת בצבעי RGB)

• הוסף לסימניות
לא מכיר את זה

אבל להדפסה צריך ממילא cmyk
אז אולי זה לא נורא?

• הוסף לסימניות
הקובץ מיועד להדפסה על דף תמונה, ויש לי איתם נסיון טוב בצבעי RGB. למה לשנות?

• הוסף לסימניות
ההודעה באה לספר כי פרופיל הצבע של התמונה לא תואם את הגדרת פרופיל הצבע של מסמך הפוטושופ שלך. את צריכה לבדוק עם המקום בו את מדפיסה מהו פרופיל הצבע איתו הם עובדים ולפיו להגדיר / לשנות.
רובם עובדים עם sRGB מה שאומר standart.
פרופיל הצבע של התמונה הוא: ADOBE.
לכן את צריכה לשנות את ההגדרה ולקנוורט את הצבע לפני השליחה לדפוס, (שימי לב להתייחס לסוג הנייר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;534747:
הקובץ מיועד להדפסה על דף תמונה, ויש לי איתם נסיון טוב בצבעי RGB. למה לשנות?

משום שאם לא תשני את יכולה לקבל בתוצאה הסופית צבעים אחרים ממה שמוצג לך במסך.
(לעיתים זה מאד! משמעותי)

• הוסף לסימניות
אז כדאי תמיד לבחור בצבעי CMYK?

• הוסף לסימניות
תשאירי את התמונה בפרופיל RGBS
זה הפרופיל הטוב ביותר לתמונה המודפסת בפוטו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה