כללי הושיעו - מעטפות

• הוסף לסימניות
אהלן, מה שלומכם?
הרבה זמן שלא ביקרתי כאן.
האם תוכלו לעזרני בעניין עיצוב מעטפה -
אני זקוק לטמפלייט או layout או מתווה או מערך של מעטפה ישראלית תקנית.
מי יושיעני?

• הוסף לסימניות
זה לא מסובך
סה"כ להשאיר 1.5 ס"מ פס למטה נקי מגרפיקה (אפשרי רקע בהיר כמו קרם וכד', אבל חלק לגמרי)
להשאיר מקום באזור הבול
זה הכל

• הוסף לסימניות
טוב שהגעת
לא מזמן משהו שאל כאן על הפונט בסמלים ממתכת של צה"ל
ידוע לך מי עיצב ומתי ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה חברים.
yony - יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
השאלה הייתה על הקובץ המצורף

מי ששאל כניראה שכבר הסתדר
ככה שעכשיו השאלה היא רק ללימוד ומתוך סקרנות

תודה

קבצים מצורפים

• attachment.png
    KB 254.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yony;1239040:
השאלה הייתה על הקובץ המצורף

מי ששאל כניראה שכבר הסתדר
ככה שעכשיו השאלה היא רק ללימוד ומתוך סקרנות

תודה

אני שאלתי.
והשתמשתי בסוף בפונט שדומה...
אבל גם אותי מעניין מהו הפונט...?
ותודה שהעלית את זה שוב...

• הוסף לסימניות
זה לא משהו שאני מכיר, אבל אני יכול להתערב שזה של מסטרפונט ושהפונט עוצב כנראה בעשור הראשון של האלף השני.

• הוסף לסימניות
///

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=121469 >>>

נכתב ע"י yaronimus;925385:
[מקור התמונה: יצחק חזין - חנוכה]

שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום.
לגלוש בפורום הזה - חוויה.

לפלוני שכמותי, חילוני בן חילון מחילוניה, זוהי הזדמנות לפגוש תרבות גרפית שאני מכיר מעט ממנה דרך ר' פריד. יש דברים שנסתרים מבינתי, ולכן רציתי, עם פרוץ השבוע הבא עלינו לטובה (בתקווה), לשאול קושיות מספר על עניינים שטרם הספיקותי לרדת לעמקם (ולכן לשון ניסוחם יכולה להיות מעט כוללנית)...

נכתב ע"י אסתר10;1240441:
יכול להיות?!
ה' ישמור!:eek:

:D:(:mad::confused::eek::p;):):rolleyes::eek::cool:
כל אחד יבחר...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לפרוג לסגור את האתר בשבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1240477:
אני חושבת שכדאי לפרוג לסגור את האתר בשבת...

צודקת.
מתפלאת שעד עכשיו לא סגרו...

• הוסף לסימניות
מעניין, בדרך כלל הוא סגור בשבת.
לפעמים במוצ"ש אנחנו מדליקים כבר מחשב והוא עדיין סגור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה