כללי הזברה כיבסה את הפיג'מה

• הוסף לסימניות
לדעתי כאמא, זו לא פרסומת משכנעת, אני לא רוצה לאבד בכביסה צבעים ודוגמאות, לא של פיז' מות ולא של אף בגד. מה גם שהזברה לא משכנעת במיוחד.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
ושוב מטושטש קצת ליד העיניים...
נראה לי שהאבקה עם העטיפה הלבנה זה של כביסה כהה, של הכביסה הבהירה זה השקית הירוקה....

• הוסף לסימניות
עבודה מעניינת.

יש לך יציאות וראש קראיטיבי מאד.

אבל--

את זה פחות אהבתי.

• הוסף לסימניות
במקרה כזה, היה לך קל בהרבה לקחת תמונה של חמור לבן, לצרוב ולהעמיד ליד הזברות, ולעבד אותה מעט כך שייראה זברה ולא חמור.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי ללכלך את הזברות האחרות, ושזו תשאר נקיה עם הפסים.
הרעיון חמוד מאד.
עוד אפשרות אולי זה לבסס את הפרסומת על הסיפור - שמלת השבת של חנה'לה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;519826:
במקרה כזה, היה לך קל בהרבה לקחת תמונה של חמור לבן, לצרוב ולהעמיד ליד הזברות, ולעבד אותה מעט כך שייראה זברה ולא חמור.

חשבתי על זה וחשבתי גם לשים סוס לבן ומסביב סוסים חומים-שחורים

זה נכון שהחכמה בעיבוד טוב זה לנסות כמה שיותר לחסוך ולא להסתבך
אבל בשבילי כמתחיל לא יזיק קצת נסיון (למרות שהתוצאה לא 100 זה הוסיף לי שיטות בריטוש)

• הוסף לסימניות
אגב, כדאי לשים לב שהקונספט הזה של "לבן אמיתי זה...." כבר נעשה ע"י החברה המתחרה - טייד - אני זוכרת קמפיין כזה מלפני מס' שנים. היה למשל ילד שכל שבוע מחדש נבחר ע"י הגננת להיות אבא של שבת כי החולצה שלו תמיד הכי לבנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;519772:
לדעתי כאמא, זו לא פרסומת משכנעת, אני לא רוצה לאבד בכביסה צבעים ודוגמאות, לא של פיז' מות ולא של אף בגד. מה גם שהזברה לא משכנעת במיוחד.
זה מיועד לכביסה לבנה, בלי צבעים ודוגמאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;519772:

כאבא זה משכנע?

כדי לא לאבד צבעים חשוב יותר להפריד בין צבעוני-שחור -ולבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה