כללי הזדמנות להיות בהרצאה | היום

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משי9879, מסכנה, איזה עליהום!!

הנסיון עם ונתנו מוכיח על נתינה בלתי פוסקת, וברמה הגבוהה ביותר.
רק שיש לו נקודה רגישה- פרוג קוראים לה.

ונסכם, בשם עזרת הנשים: תודה, פרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;216780:
חחח זה כבר הופך להיות לא מצחיק (למרות שאני עדיין צוחקת)
מצטער. לא התכוונתי לפגוע חלילה.
:(

גם אני, כמוך, מרגיש החמצה על זה שלא יכולתי להיות עכשיו בחגי 8, ולשמוע את ההרצאה בLIVE.
והאינטרנט שלי קצת איטי עכשיו, אז אני בקושי שומע. ולראות אני גם לא יכול.
אבל כמובן שאני לא מתכוון חלילה לפגוע באף אחד.
אני דווקא מבין את התחושה.

• הוסף לסימניות
חס וחלילה לי מלהיפגע, מעריכה את כל הנתינה ומקווים שתגיעו עוד לאולם..(קריצה)

• הוסף לסימניות
גם אני לא ידעתי שאפשר להגיע, ולכן הייתי מקהל הצופים הוירטואלי
אני לא חושב שזה בעיה
מאד נהנתי גם כך, ולא חושב ש'פספסתי' משהו.
אם כי שזה היה משהווווווווו!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;216546:
חסד עם פרוג?
אתה כ"כ הרבה משקיע בפרוג, שאתה כבר מרגיש היום כאילו שזה טבעי הכל מה שאתה עושה,
וכאילו שאתה צריך עכשיו שיעשו לך טובה וישתתפו בפועל. דייי חיים, הגזמת.
אתה יודע שבסך הכל זה מעניין מאוד לשבת בהרצאה מול מקצוען בתחום הזה ולשאול אותו שאלות במקום וכו'.
אז מי שמעוניין להנות מההרצאה עוד יותר, ולהשתתף בפועל במקום, יכול להגיע לשם. חינם!

ונתנו, מזל שאתם שם, מין שומר ראש של פרוג.
את האמת, אני יותר אוהבת את סגנון הבקשה-הודעה שלך מבקשת החסד הקודמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה