כללי הזדמנות - מי צריך לקנות תמונה בשאטרסטוק? אפשר היום ב12 ש"ח לתמונה!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה לפנות באישי

יש לי מקום ל 8 תמונות לרכישה

הקודם זוכה!!!

• הוסף לסימניות
UP

ההזדמנות עוד קיימת
המחיר ירד ל11 ש"ח לתמונה!!!!

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא זול.
מחיר סביר זה 10 ש"ח
זול זה 5 ש"ח
בהצלחה

• הוסף לסימניות
באמת?
אשמח לשמוע אצל מי אפשר לרכוש ב 5 ש"ח.
אשמח גם לרכוש דרכה.

ד.א
היה ראוי יותר לקבל הודעה זו בפרטי.. יותר מתאים
כעת כשאני מנסה לעזור לעצמי להפחית את הנזק הכספי הגבוה!
תחשבי על זה..

אני רוכשת כעת אצל אחת שמוכרת לי כל תמונה ב 10 ש"ח
אני צריכה לסיים חבילה שרכשתי אצלה.

וכעת מי שרוצה ב11 ש"ח בכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;2180569:
באמת?
אשמח לשמוע אצל מי אפשר לרכוש ב 5 ש"ח.
אשמח גם לרכוש דרכה.

ד.א
היה ראוי יותר לקבל הודעה זו בפרטי.. יותר מתאים
כעת כשאני מנסה לעזור לעצמי להפחית את הנזק הכספי הגבוה!
תחשבי על זה..

אני רוכשת כעת אצל אחת שמוכרת לי כל תמונה ב 10 ש"ח
אני צריכה לסיים חבילה שרכשתי אצלה.

וכעת מי שרוצה ב11 ש"ח בכבוד!

יש הרבה שמוכרות תמונה בודדת ב 10 ש''ח גם כאן בפורום
ויש להן חבילות בכמויות שונות (אפשר להגיע ל 4 ש''ח לתמונה בחבילה מסוימת)
בתור אחת שקונה מידי פעם תמונה לא זוכרת ששלמתי מעבר ל 10 ש''ח מעולם.
לכן אין בהודעתה נזק עבורך, להיפך, אם תתני מחיר ריאלי ותכתבי שזה יעזור לך ודאי יהיו כאלה שישמחו לעזור ולרכוש דרכך. במחיר גבוה מהמקובל מסתבר שפחות יקרוץ לאנשים לרוץ ולקנות דוקא ממך...

בכל אופן, בהצלחה! ושצליחי להתפטר מכל החבילה בקלות...
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה